Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Belägringen av Ottawa i Canada med lastbilar och traktorer är över, nu belägras i stället Quebec av dessa fordon! Men vem är premiärminister Trudeau, som visar sig vara en diktator av stora mått och gärna offrar sina medborgare? Vi vet att han har gått i Klas Schwabs skola Young Global Leader, liksom andra ledare i länder där det nu protesteras vilt, men vad mer kan man finna om denne Trudeau? Här ett tips:

DR DAVID MARTIN – KANADA: TRUDEAUS ILLEGALA MONOPOL, ACUITAS, CRISPR, NWO OCH AUSTRALIEN

19 februari 2022

 

Det finns ett obekräftat rykte om att Trudeau Foundation äger, genom både direkt ägande av aktier och indirekt ägande genom skalbolag, en 40-procentig andel av British Columbia-baserade Acuitas Therapeutics. Se denna länk!

 

Acuitas är bioteknikföretaget som avtalar med Pfizer BioNTech och med Moderna för att tillhandahålla lipidnanoparticle Delivery System i dödsskottet som kapslar in mRNA:t och låter det smyga förbi ditt medfödda immunförsvar och lura din kropp att tillverka spikproteinerna som ger dig Vaccinförvärvat Immunbristsyndrom (VAIDS), etc.

 

Trudeaus köp, via den kanadensiska regeringen, av 400 miljoner doser av vaxx är tio gånger fler doser än vad det finns kanadensare. Planen verkar vara att köpa ytterligare minst 600 miljoner doser!

Om det är sant att Trudeau kontrollerar 40 % av Acuitas aktier, så är den kanadensiske premiärministern engagerad i en kriminell konspiration för att lura kanadensare, använda sina egna skattepengar för att döda dem och för att berika sig själv; att bli miljardär medan han mördar sitt eget folk.

 

Man undrar om Trudeaus "nödläge" skulle begränsa en undersökning av hans ekonomiska vinster från Acuitas och andra läkemedelsaktier genom Trudeau Foundation?

 

Dr Robert Malone , Edward Dowd och andra har offentligt hänvisat till detta rykte från Trudeau Foundation men David Martin förklarar här att Acuitas inte ens får licensiera denna teknik.

Han säger att Acuitas för några år sedan bara var en missnöjd kille som blev stämd av sina tidigare partners på Arbutus BioPharm för en affärshemlighet och förskingring av licenser – men ändå gick Acuitas vidare och ingick avtal med Pfizer-BioNTech och Moderna.

 

David säger, "Det finns en hel del saker med det här som är fel, men i det långa och korta är det sant, oavsett hur den här såpoperan utspelar sig... poängen förändras inte: Trudeau presiderar över ett illegalt monopol. Han tillåter två konkurrenter att prisfixa en utpressning på världen och det är en olaglig sak att göra, oavsett vem som äger vad."

 

Det här är den mest häpnadsväckande, sanningsbombladdade David Martin-intervjun jag någonsin sett, av den australiensiska oberoende journalisten Maria Zeee.

 

Den kanadensiska regeringen använder lastbilschaufförernas protest för att åberopa nödlagar för att beslagta bankkonton och kryptovalutaplånböcker, vilket är exakt det "nya normala" som vaccinpasset och den stora återställningen verkligen handlar om.

 

Han kommer in på vad han tror är nästa steg, vilket är en massiv elektronisk och kommunikationsavstängning från ett EMP-vapen som används från en hypersonisk drönare.

Det finns mycket mer här i denna agenda, alltihop väldigt häpnadsväckande.

 

Från: https://forbiddenknowledgetv.net/dr-david-martin-canada-trudeaus-illegal-monopoly-acuitas-crispr-nwo-and-australia/ där det också finns en video!


Jag har i dag ställt följande frågor till regeringskansliet:

 

Hej! Jag vill veta vem-vilka i riksdag-regering som varit inbjudna och/eller medverkat vid World Economic Forums möten sedan 2009 och fram till nu, helst specificerat per årtal och möten? Även vem-vilka i riksdag-regering som utbildat sig i Klas Schwabs skola Young Global Leader?

Tack på förhand.

 

M v h  Kalle Hellberg

Blidsberg

kalle@maxicom.se

Tel. 0321-81000

............................................

Undrar om de vågar svara med sanningen?

Svaret fick jag den 21 feb. Det var som väntat, bara bl-ha! De har inga sådana uppgifter i sina loggböcker, påstås det.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2