Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


På grund av för mycket jobb, bl a mycket stor efterfrågan av solcellspaneler, vilket resulterat i flera hemtagningar från Kina på kort tid och utleveranser av dessa, så har jag de senaste dagarna inte hunnit med att bevaka världsläget och svenskläget när det gäller korrupta politiker och mygelbeslut som dagligen tas på order av "den verkliga makten"!

Inget sker av en slump, allt är noga planerat under lång tid! T ex Sveriges och Finlands samgående med Nato har planerats sedan många år tillbaka, det är därför det nu ser ut gå så snabbt att fixa medlemsansökan. Att t ex Finlands statsminister Sanna Marin har gått i Klaus Schwab:s fleråriga skola för "Young Global Leaders" och där formats till att bli en "nyttig idiot" för maktens folk, framgår inte av hennes CV. Att vår ej folkvalda statsminister Magdalena Andersson och ej folkvalda utrikesminister Ann Linde är involverade i World Economic Forum och där får sina order, talas det inte om! Men det är så det går till! Den verkliga makten har sina tentakler ute och fångar in de lättledda till att bli deras marionetter! Att dessa lättledda människor får frottera sig med världskändisar är tillräckligt bränsle för att de ska lyda maktens order samt jobba för egen vinning och inte för folket!

Hela Natosamgåendet handlar bara om pengar, Wallenberg ser här stora möjligheter att få sälja vapen i större grad än nu, till alla medlemsländer i Nato. Natos organisation får nu ytterligare två medlemmar som öser in pengar varje år. Någon större säkerhet ska vi inte räkna med, troligen tvärtom!


Ulf Bittners senaste intervju är med den amerikanske professorn Francis Boyle, om hans senaste bok "Resisting Medical Tyranny: Why the COVID-19 Mandates Are Criminal".

Lyssna på denna intervju här.


Francis Boyle skräder inte orden i intervjun ovan, när han beskriver hela Covid-19 karusellen och Pandemin som en gigantisk bluff!

Man behöver vara mycket naiv, godtrogen och fantasilös för att tro på det som kallas Pandemi, men som i själva verket bör heta Plandemi, planerad pandemi, vilket det var! Allt mer kommer fram som bevisar hur "sjuk" hela denna bluff är! Det finns skrivelser på nätet som visar att vissa har förstått bluffen, men det är inte lätt att hitta dessa numera, censurens piska går hårt åt sanningen! Här är ett exempel på ett dokument till efterkommande.

Här finner du en bra sammanställning med artiklar och filmer som bevisar bluffen!


ALLA ROLIGA PANDEMISKÄMT -

De 38 bästa roliga bilderna pandemi 2019 | roliga bilderna, humör

Jag tycker att vi tar ... - Skämt och de bästa roliga bilderna!

110 Roliga bilder idéer | roliga bilder, roliga citat, inspirerande citat


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2