Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Rikard Högbergs berättelse om dagens händelser i Ukraina kommer inte likna det du tidigare läst i media. Underjordiska militära baser, befrielse av traffickingoffer och tillverkning av adrenochrome.

I denna intervju berättar Rikard Högberg, med 33 år i Ryssland, varav 14 år som chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri, om historiken bakom hur Rothschild skaffade sin förmögenhet och makt. Om inblandningen i förlisningen av Titanic, ryska revolutionen och Kreugerkraschen.

Han berättar också om vad han tror pågår i Ukraina och vad som finns under stålverket i Mariupol. Är det människohandel och framställning av en drog som baseras på barnblod? Rikard påstår att det sker saker som är för hemska för att tala om här. "NI MÅSTE SLUTA TRO PÅ ATT DE HAR NÅGON GOD VILJA LÄNGST UPP. DET HÄR ÄR ELAKA MÄNNISKOR!"

Se denna video här, missa inte!!! Tag dig tid att se och lyssna, bara 1 tim.


Bevis för att s k pandemier är planerade, WHO och Bill Gates övar och planerar vad som ska hända inom kort!

I oktober 2019, bara veckor före utbrottet av covid-19, organiserade Johns Hopkins Center for Health Security, tillsammans med World Economic Forum (WEF) och Bill & Melinda Gates Foundation, pandemiövningen “Event 201”, som speglade vad som senare följde under Covid-19-pandemin.

I mars 2021 höll Nuclear Threat Initiative (NTI), i samband med en säkerhetskonferens i München, en övning (tabletop exercise) för att minska biologiska hot med hög konsekvens.

Detta “fiktiva övningsscenario” involverade simuleringen av “en dödlig, global pandemi som involverade en ovanlig stam av ap-poxvirus som först dök upp i den fiktiva nationen Brinia och spred sig globalt under 18 månader”.

Och nu är vi där! Läs mer om dessa övningar och studera tabellen i denna artikel, kusligt att de kan förutspå kommande pandemier med bara några dagars felmarginal! Snacka om planering, allt stort som händer är planerat, inget blir till av en slump!


37 Corona idéer | roligt, citat, glädje citat

                                         Å så ett helt annat ämne, för skojs skull.......

De 4025 bästa roliga bilderna se 2019 | roliga bilderna, humör


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2