Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Dagens inlägg handlar inledningsvis om den största anledningen till att Moder Jord håller på att duka under. Den stora allmänheten har ingen aning om vad som orsakar Moder Jords förfall, absolut ingen aning!

I detta innefattas även den största anledningen till att den verkliga makten, myndigheter och politiker har fullständig kontroll på alla medborgare, man vet allt om oss, i varje minut av våra liv! Kartläggningen av allas vårt leverne sker i datorer, via s k AI-program och i dessa lagringar kan sedan maktens folk se allt om dig och mig, om så önskas.

Men den stora allmänheten har ingen aning om vad som ger möjlighet till denna kartläggning, absolut ingen aning!

Jag börjar med varför Moder Jord mår så dåligt:

Studera följande länkars innehåll: Se denna länk! Och denna länk!

Vad betyder det om vi skulle ta detta på allvar, eller vad betyder det om vi inte tar detta på allvar?

Om vi tar detta på allvar så måste vi, var och en, stänga av allt vad trådlös teknik heter i vårt hem och på jobbet! Vi måste stänga av våra mobiler och inställa oss på att aldrig mer använda sådan teknik! Skulle du klara det? Jag vet att man klarar det utan några som helst problem, jag har inte haft någon mobil eller använt sådan sedan 1992, vi har inget trådlöst i vårt hem och ingen har heller saknat detta! Vi har all tänklig teknik och använder det flitigt, men vi har inget trådlöst! Om alla stängde av allt som har med trådlöst att göra så skulle troligen väldigt många känna att de mår mycket bättre, när inte den elektromagnetiska strålningen belastar kroppen.

Om vi inte tar detta på allvar så betyder det att vi inte vill eller tror att  vi inte kan avvara denna bekvämlighet! Det betyder också att vi struntar i framtida generationer och Moder Jord, det får gå åt helvete, men mobilen kan man inte vara utan! Det betyder också att många sjukdomar, som redan nu gör livet till ett helvete för många (är det din tur inom kort?), kommer att öka markant allt efter tiden som går, se denna länk!

Men så kan det ju inte vara? Den stora allmänheten verkar gå på bluffen med t ex klimatkatastrofen och ställer upp för att "rädda världen" genom att t ex skaffa en elbil, sortera sopor, återanvända, panta glas o burkar mm, trots att de flesta nog förstår att vi i lilla Sverige inte kan göra ett smack för att "förändra eller rädda klimatet". Sveriges andel t ex av utsläpp av försurande ämnen är mindre än 0,3 % av världens utsläpp, är det någon som tror att om vi minskar på utsläppen av t ex CO2 så räddar vi världen (vilket fanatiska lättlurade ungdomar hos t ex miljöorganisationer försöker få oss att tro, detta med stor hjälp av massmedia, som helt styrs av den verkliga makten)? Om den påstådda klimatkatastrofen belastas vi dagligen med från "propagandaministeriet", liksom om spridningen av Covid-19! Allt för att hålla oss rädda och  därmed lydiga!

Men hur ofta matas vi med den verkliga katastrofen, om den av människan tillverkade elektromagnetiska strålningsdimma som omger hela Jorden och som snabbt utrotar allt liv som vi är beroende av. Albert Einstein sa en gång att om alla pollinerare (getingar, bin...) försvinner så har mänskligheten bara 4 år kvar, det är väl en verklig katastrof, men om detta talar man inte!

Vad de flesta inte vet eller förstår är att det också är den trådlösa tekniken 

som är verktyget för maktens folk att hålla total kontroll på alla  medborgare. Allt fler funktioner i samhället ska skötas via mobilen, Bank-ID, betalningar, en massa applikationer tillverkas till mobiler, endast i syfte att du ska bli allt mer beroende av den. Man vet var du är, man vet vem-vilka du besöker, man vet var du handlar och med hjälp av kontokort också vad du handlar, man vet var du kör med din bil, hur fort du kör.......

 Är detta det "fria" liv du vill leva?


Flitiga Gunnar Söderberg har uppdaterat sin skrivelser och han "belastar" dagligen redaktörer och politiker med fakta om framförallt bluffen med den s k "pandemin"! Han har hittills skickat 1565 sådana belastande mail!

Här finner du hans uppdaterade beskrivning om hur friheten berövas oss, att vi måste återta den!

Här finner du hans "vitskrift" om de s k pandemin!

Här finner du hans dikter i ämnet!


NUTIDENS N...APP

Telefonen Kedjas Fast Till Händerna På Den Mörka Dramatiska Himlen För  Bakgrund Beroende På Mobil Phone_ Arkivfoto - Bild av vitt, kedja: 143936512

Latinfamilj Med Mobilberoende Arkivfoto - Bild av sittande, män: 185076604

Google har släppt sex appar som ska hjälpa dig bryta ditt mobilberoende |  TechRadar

Smartmobiler ökar risken för bröstcancer - Strålskyddsstiftelsen

mobilberoende | nyamedierltu

Kwiss: Är du beroende av din mobil?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2