Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Varför är det så tyst i media om USA:s och Natos biovapenlaboratorier i Ukraina? I artikeln nedan påstås det att dessa laboratorier tillverkade biovapen som var inriktade på att ta död på vissa specifika raser, och då  speciellt Europeiska människor!

Urskiljningen av olika raser (folkslag) sker med DNA-selektering, därför behövde laboratorierna massor med DNA från olika raser och detta blev möjligt via de s k PCR-testerna. Dessa tester var i själva verket insamlingsmetod för att få en tydlig DNA-selektering av människor från olika världsdelar. Därför var det viktigt att dessa PCR-tester fortsatte, trots att alla involverade förstod att dessa tester inte kunde ha att göra med konstaterande av covid-19 eller inte! Läs artikeln som här följer:

USA:s biolaboratorier i Ukraina levererar rasspecifika genvapen

Av Dr Ariyana Love, N.D.

I mars deltog jag i Stew Peters Show för ett par intervjuer för att ge en inblick i Putins rensning av biovapenlaboratorier i Ukraina. Dessa intervjuer blev virala.

Första intervjun: Putins hemliga krig: Ukrainska biovapenlaboratorier avslöjas.

Andra intervjun: Skrämmande rysk rapport: Ukrainska biolaboratorier skapar speciella biologiska vapen för etnisk rensning

Denna artikel är avsedd att tillhandahålla stödjande bevis, länkar och dokument för vidare studier.

GENETISK KRIGFÖRING

Rysslands militära operation i Ukraina är helt berättigad och i enlighet med internationell rätt. Den amerikanska regeringen, U.S. Department of Defense och Nato-partners finansierade och drev 30 ukrainska biovapenlaboratorier under ett "Covid-19 preventionsprogram", men i själva verket producerade de chimära patogener för "vaccinet" Holocaust. USA har erkänt att man hade biovapenlaboratorier, men försöker desperat förstöra och dölja bevisen för att man bröt mot artikel 1 i 1973 års konvention om biologiska och toxiska vapen. FN deltar i mörkläggningen genom att döpa om biovapenanläggningarna till "folkhälsolaboratorier".

Samma korrupta medietrick och propaganda används i dag av kabalen för att svartmåla Ryssland/Putin och skapa en falsk berättelse som skapar förvirring och splittring bland människor. Det var inte annorlunda under Putins intervention i Syrien. Moskva rapporterar att Hunter Biden hjälpte till att finansiera ett amerikanskt militärt forskningsprogram för "biovapen" i Ukraina. Hunters bärbara e-postmeddelanden ger stödbevis för att han faktiskt hjälpte till att säkra miljontals dollar i finansiering för en amerikansk entreprenör i Ukraina, som specialiserat sig på forskning om dödliga patogener.

145 arter av biologiska vapen har utvecklats i Ukraina i strid med internationell rätt och två av dem gick över till Ryssland. Kabalen hade använt biologiska vapen i en krigshandling mot inte bara Ryssland utan hela världen. Rutter till Europa kartlades också. Parasiter och insekter som bär på chimära patogener för att infektera människor med smugglades ut ur Ukraina och bioproverna överfördes utomlands.

Hemliga dokument som Ryssland har fått tag på avslöjar ett pappersspår mellan ukrainska biolaboratorier och Doherty Institute i Australien. Victorian Infectious Diseases Laboratory i Melbourne ertappades med att importera blodserum från ukrainska biolaboratorier. Det finns 350 kryocontainrar med blodprover vid det australiska institutet som används under förevändning av "antikroppsforskning".

Aussie Cossak rapporterade att australiska legosoldater har setts i Ukraina, i staden Zhitomir, 150 km väster om Kiev. Ryssland avslöjade också att de amerikanska biolaboratorierna i Ukraina skapade genetiska biovapen för att rikta in sig på vissa etniska grupper för rasspecifik etnisk rensning.

En vetenskaplig studie som publicerades i december 2021 visar att européer är den etniska grupp som är mest måltavla, medan ashkenaziska judar (khazarer) är helt immuna mot alla genetiska modifieringar. Det här är ett fördömande bevis. Nu borde PCR-satser för DNA-uttag under täckmantel av "covid-testning" vara mycket mer logiska för dig. Ditt DNA är så värdefullt för dem.

George Soros har kontrollerat Ukraina sedan 2012 och stulit regionens naturresurser. Den tidigare presidenten Barack Obama godkände själv 2005 byggandet av biolaboratorier i Ukraina för att skapa farliga patogener. Det var Obamas/Bidens djupa statsregim som upprättade ett kuppstyre i Kiev, tillsammans med den israeliska staten.

Judiska oligarkmiljardärer i Ukraina med dubbelt medborgarskap i Israel, som Igor Kolomoisky, finansierade den nynazistiska Azovbataljonen medan den israeliska staten beväpnade dem.

Den tidigare underrättelseofficeren Scott Ritter från den amerikanska marinkåren berättade för George Galloway: "De första trupperna som utbildades av amerikanska och brittiska soldater var den nynazistiska Azovbataljonen". Azov-nazisterna integrerades officiellt i Ukrainas nationalgarde 2014. Azov störtade våldsamt Ukrainas legitima president och tvingade sig in i regeringen.

Den nyare Zelenskijs marionettregim har använt internationellt förbjudna klusterbomber och andra bomber mot civila, enligt en rapport från Human Rights Watch, samtidigt som de militariserade Azov-nazisterna har begått krigsbrott mot rysk-kristna ukrainare, särskilt i östra Ukraina.

Den undersökande journalisten Laura Logan bekräftar att det finns massgravar i Ukraina från Zelenskys regim. I oktober 2019 skrev kongressen till USA:s minister Mike Pompeo och frågade varför utrikesdepartementet inte inkluderade Azovbataljonen på listan över utländska terroristorganisationer. Den israeliska nyhetsbyrån Haaretz rapporterade att de judiska oligarkerna nu kommer att fly till Israel där de kommer att få skydd för sina brott mot mänskligheten.

Originalartikeln kan läsas här.


Varför ska Sverige gå med i Nato? Varför får inte svenska folket rösta i detta för Sverige så avgörande steg mot framtiden? Lyssna på Folkets Radio, där man diskuterar den kuppartade anslutningen till Nato!


BEKRÄFTAT: 70 000 människor dog inom 28 dagar efter Covid-19-vaccination i England; & 179 000 döda inom 60 dagar!

Se denna länk!


Är apkoppor en bluff för att dölja att covid-vacciner kan orsaka AIDS genom ett kraftigt nedsatt immunförsvar, vilket det s k "vaccinet" orsakar! Läs denna artikel! Högerklicka i texten och klicka på "Översätt till svenska" vid behov.


Vad kan vi förvänta oss inom kort? Här en video i vilken man varnar världen för vad som komma skall! Svensktextad, 36 min.


I en serie med diagram och korta filmer försöker Folkhälsomyndigheten övertyga oss alla att "vaccin funkar". Men deras diagram är bedrägliga, jämför dessa med en annan sammanställning över världsläget när det gäller vissa sjukdomar och insatta vaccineringar.


Dagens Humorbild - Sida 787 - Off Topic - Maipenrai.se

Suburban sundays -

Dags att förstatliga Covid-19 – Folket i Bild/Kulturfront

73 Corona idéer | roligt, roliga bilder, skämt


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2