Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Här ytterligare bevis för att vi har en regering som är landsförädare och måste dömas för detta! Vad är syftet med en sådan hälsning? Naturligtvis för att få muslimer att rösta på S i höstens val. Vilket svek mot Sverige och svenskar! Missa inte filmen i slutet av artikeln, kolla den inställsamma minen, flinet och nickningarna, som om hon talade till sina barn, fy fan!

Samma sak med kravallerna i påskhelgen, så länge inget annat framkommer så är min övertygelse att sossarna beordrat polisen att inte "kröka ett enda hårstrå på deras väljare, muslimerna"! Regeringen måste bytas ut!

Mina mail till alla 60 SD-politiker i riksdagen har mötts med total tystnad, vilket förvånar mig! Endast Roger Richthoff, han som nyligen uteslöts ut SD, har svarat på mitt senaste mail och han ställer sig bakom alla 12 punkterna jag hade med i gårdagens inlägg (han är tydligen den enda som följer sitt sunda förnuft, därför fick han inte vara kvar).


Kan man tänka sig något mer o-svenskt än sådan metod som denne muslim använde mot sina barn? Sådana "människor" (?) kommer aldrig att anpassa sig till vårt sätt att leva, till vår kultur mm och därför ska de skickas hem till sitt födelseland omedelbart, här passar de inte! Ska det vara så svårt att förstå detta (lämplig fråga till riksdagspartierna)?


Å så lite reklam för en glädjedryck, som omväxling till allt elände!

När jag i dag tittar ut genom fönstren så börjar det lysa gult lite här och där, det är maskrosorna som tittat upp! De som känner mig vet att jag varje år slår ett slag för maskrosvin, genom att dela med mig av mitt recept (hoppas att maskrosorna inte har blommat över ännu, i Skåne)!

Senast jag gjorde en sats med nästan 30 liter sådant vin var 2017. Jag hade 3 liter kvar av den satsen.

I går kväll fick jag för mig att smaka på detta vin, som normala år inte brukar räcka längre än till nästa vår. Döm om min förvåning, det glas jag smuttade på var verkligen utsökt, det var av en klass så Systembolagets viner kan "slänga sig i väggen". 18 % alkohol och så klart och välsmakande att jag bestämde mig för att denna vår måste det bli en ny sats, kanske två, och merparten av denna årgång måste få stå till sig flera år!

Verkar som att kvaliten bara blir bättre med åren, vilket jag aldrig tidigare har testat (det är svårt att låta flaskorna stå, eftersom vinet även smakar gott redan första året, men efter 5 år, mmmmm).

Här är receptet, följ det noga så blir du garanterat nöjd!


Malin Lundgren on Twitter: "Satir vs vänster-"satir"  https://t.co/JM9kEZnhUG" / Twitter

Pin på Teckningar


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2