Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Detta inlägg handlar om den absolut största och värsta bluffen som någonsin drabbat mänskligheten på vår Jord, en bluff iscensatt av några av världens rikaste personer och syftet har varit att testa hur lättlurade den stora allmänheten är inför kommande planerade stora händelser + möjligheten att tjäna stora pengar via "nödvändiga vacciner". Det handlar om den s k "pandemin" kallad Covid-19, en helt vanlig influensa som inte har skördat fler liv på vår Jord än vad andra influensor har gjort genom åren! För att visa på hur många som drabbats av denna förkylning så har man kommit överens om att använda ett test (PCR), som med den metod man använt, visar ca 98% fler drabbade än vad som är fallet.

Men den stora allmänheten har låtit sig luras att tro att det handlar om ett dödligt okänt virus som måste behandlas med injiceringar av ett gift som kallas "vaccin" (det är inget vaccin). Indoktrineringen om "denna livsfara" har varit stark och välplanerad, med deltagande av all massmedia (MSM) i alla nationer, köpta s k "experter", naiva politiker och läkare som är rädda att mista sin legitimation om de avslöjar det de ser och förstår, sanningen, att "kejsaren är naken"!

Det har varit många kunniga runt hela vår Jord som har avslöjat att covid-19 är en bluff, men dessa har aldrig fått komma till tals i andra media är den alternativa och därmed är de icke trovärdiga i allmänhetens sinne. Att lita på anses däremot medier som t ex SR och SVT vara, detta trots att man inte behöver ha högt IQ för att förstå att det är precis tvärt om!

Lyssna på intervjun, där en verklig expert med god insyn beskriver vilka som stått bakom bluffen, varför den skett och vad är syftet. Personen ifråga är Dr. Astrid Stuckelberger, med en gedigen bakgrund inom bl a FN och WHO. Det är just hennes insyn i WHO och dess kriminella verksamhet som ligger till grund för intervjun.

Denna intervju är gjord på svenska/norska så att alla i Sverige, Danmark och Norge kan förstå den.

Klicka på denna länk:

Du får då fram en svart bild i vilken det står ”Ladda ner” högst upp, klicka på den.

Nu laddas denna ljudfil ner och syns i vänstra nedre hörnet. När nedladdningen är klar, klicka på ljudfilen, då kommer det en liten ruta till vänster högst upp och spelningen av talet börjar (kolla så volymen är på i denna lilla ruta).


Dagens Humorbild - Sida 527 - Off Topic - Maipenrai.se

TJUGOFYRA7. Jill vill ta tillvara på yrkesstoltheten. Bygger om för  likvärdiga villkor. Häng med i debatten - PDF Gratis nedladdning

Vem vinner valet 2018, tror du? – Öregrundarbloggen varje dag 365

ALLA ROLIGA PANDEMISKÄMT -

De 15 bästa roliga bilderna regeringen 2019 | roliga bilderna, humör


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2