Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag lägger jag in en länk till den interpellationsdebatt om DCA-avtalet som Elsa Widding höll mot försvarsminister Pål Jonson i går. Lyssna på denna debatt, ingen kan undgå att förstå att Pål Jonson är en köpt politiker som helt går i CIA:s (USA:s) ledband. Så mycket floskler som strömmar ut hans mun kan inte vara annat är skrivna av CIA (se även nästa inlägg nedan). Vi vet att Pål Jonson deltagit på NATO:s årsmöten de senaste åren, vi vet att Pål Jonson haft täta kontakter med USA, gått "krigsskolor" både i USA och England. Pål Jonson är polisanmäld för landsförräderi och anmäld till ICC i Haag för samverkan med främmande makt, gällande krigsplanering.

Lyssna noga på debatten!

Här är länken!    Finns även på YouTube!


Vi vet ju att CIA bl a skriver politiska artiklar (t ex positiva sådana om NATO), som journalister världen över sedan sätter sitt namn under, innan de går i tryck! För detta får de en bra summa pengar! (Något som Udo Ulfkotte, tysk journalist, avslöjade 2014 och som innebar att han tvingades fly till Ryssland 2016, han mördades 2017). Svenska journalister är inget undantag i detta sammanhang.

Här en artikel om Udo!


I går blev Öystein Rönne (en av undertecknarna till de båda brev med frågor jag skrivit till alla i riksdag-regering) intervjuad om dessa brev i programmet "Frihetsnytt". Öystein gjorde bra ifrån sig, tycker jag!

Här är utfrågningen!

Om du har missat de båda breven så finns de här:

Brev 1

Brev 2


                                                                      Satir


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2