Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hej alla vänner! Det börjar droppa in förfrågningar om vart jag tagit vägen, det har ju varit tyst och stilla på min hemsida ett tag. Svaret är, jag mår inte bra! Här följer en beskrivning av läget (varning för otäck bild).

För 6 månader sedan drabbades jag av kraftig näsblödning, från brustna blodkärl längst uppe i näsan, uppe vid hjärnan. Efter ett par dygns försök att stoppa detta tvingades läkarna att bränna dessa blodkärl, i en 4 timmars operation.

Blodflödet stoppades, men jag drabbades av s k sjukhussjuka, stafylokocker, vilka orsakade en infektion som blev till en varande svullnad som totalt täcker ena bihålan uppe i näsan. I början åkte jag till lasarettet i Borås var annan till var tredje dag och en ung läkare plockade ut stora "blaffor" med var, snor och blod ur högra näsborren. Sedan 5 månader tillbaka sköljer jag näsan tre ggr per dag med lättsaltat vatten och varje dag får jag ut dessa ca 1 cm tjocka "flak" ur näsan, så här ser de typiskt ut dagligen:

Läkarna vet inte vad de ska göra, jag har testat olika antibiotika utan resultat. Jag går på undersökning efter undersökning, ingen vet vad de ska göra åt denna infektion. Är det någon som läser detta och är expert på infektioner, hör av er (läkarna vore säkert glada om det kommer fram något bra förslag).

Men för 2 veckor sedan hände det värsta! Vi hade besökt våra barn-barn några dagar innan, som vi inte träffat på flera månader, p g a sjukdomar på alla håll. De kom direkt från förskolan, omgivna av "moln med bacelusker" och naturligvis klappade jag ihop helt av denna påverkan, svag som jag redan var av infektionen i näsan.

Så jag konstaterades ha fått lunginflammation, öroninflammation med värkt hål i höger trumhinna, hör knappast inget, halsfluss (kan inte svälja fast föda), kontinuerlig feber, kraftig ihållande hosta, värk i alla leder, ögoninflammation (måste använda kofot till ögonlocken på morgonen), yrsel, helt utslagen....jag bara sover...

Mot detta går jag nu på dubbel dos av kraftig antibiotika och de har även försökt med olika slags kortison, inget hjälper!

Lunginflammationen verkar vara på nergående, men öronen spränger fortfarande och de andra problemen kvarstår. Nåja, jag har många sjukvårdsbesök bokade framöver, så kanske kan man finna någon lösning.

Givetvis försöker jag stärka och reparera mig själv med massor av allehanda medikamenter och medel ur naturens sköte (kolloidalt silver, vitlök, cellerijuice, C-vitamin, zink, D-3 hormon....).

Så detta var förklaringen om varför ni inte fått några nyheter och roliga bilder den senaste tiden, jag har inte orkat sitta vid datorn!

Men var lugn, jag kommer igen.... och jag har en hel del att säga om svensk sjuk vård!


skojig.com #54914 - Skämt och de bästa roliga bilderna!

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2