Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Fossila bränslen ska fasas ut helt! Så kom man nyligen överens om på det globala mötet i Dubai, detta gick oljemagnaterna i de oljeproducerande länderna med på, för de vet att inga bränslen är fossila! Men det vet inte de s k "experter" som gärna uttalar sig om olja, kol, naturgas som "fossila" och att dessa bränslen ger upphov till koldioxid, CO2, vid förbränning.

CO2 är livets gas, utan CO2 inget liv! Att t ex lyssna på P1 och programmet Vetenskapsradion, På djupet kan få lyssnaren att verkligen må illa, så vinklat och så mycket lögner om klimatet, visar på s k "experters"  inkompetens utan like!

Tege Tornvall ger information om vad som är "fossilt"!

Artikel här!


Karl-Olov Arntsberg ger här en krönika kallad "mutanterna". Lyssna på den så får du förklaring på den något underliga titeln. Mycket intressant och tänkvärd!

Här är videon!


"Det finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter" sa en politiker i Filipstad 2019. Visst hade hon rätt, vilket företag anställer en sådan? Det är därför som vi i Sverige har ca 800 000 arbetslösa invandrare.

Och Sverige ska ju alltid vara bäst, nu är 1,65 miljoner afganer på väg mot Europa, ska Sverige vara "bäst" nu också, i att "ta hand om dessa"?

Lyssna på Magnus Stenlund i denna ledare.

Här är videon!


goreinch


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2