Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Nu är det dags att säga på ren svenska, fy fan! Nu visar de sitt rätta ansikte! Personer vi trott på, som har duperat oss under lång tid, lurat oss att de är på "rätt sida" i det politiska världsläget, visar nu att de bara är ute efter personlig makt och rikedom, inget annat!

Alice Teodorescu Måwe har i flera år varit en frisk fläkt i politiska debatter, hon har låtsats ha verklighetsanknytning i sina beskrivningar om makten och globalisterna. Hon gick för en tid sedan över till att vara "debattör" i SVT-programmet ”Teodorescu & Suhonen”, men nu kandiderar hon till EU-parlamentet för Kristdemokraterna, alltså makt och pengar är det viktigaste för henne! Hon kan med denna politiska inriktning inte längre vara med i SVT-programmet.

Svenska Dagbladets Tove Livendahl ska bli ny programledare för detta SVT-program, att hon är medlem i globalistgänget Trilateral Commission nämns inte! Nya debattörer i SVT-programmet ska bli PM Nilsson och Henrik Jönsson. Henrik har varit mycket uppskattad för sina inlägg på YouTube varje lördag exakt klockan 8 på morgonen, men har tappade i allmän beundran när han började med egna videor där han snällt och menlöst intervjuade kända personer och bjöd dem på champagne. 

Innehållet i hans filmer blev allt mer ett slickeri för makten. 

Nu ska han bli avlönad av SVT och få glänsa sig i deras studiobelysning, 

då är hans dagar som talesman på "vår sida" räknade! Pengar och makt!

Se denna artikel! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2