Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Hej alla "inkräktare" på denna sida! Jag har tagit mig lite ledigt från att publicera något på denna sida sedan 7:e juni, jag har inte varit sjuk, bara lat!

I dag tar jag med lite av varje till "förnöjelse".

Jag börjar med en länk till ett par av Håkan Bergmarks videor, där han beskriver lite om våra toppolitikers läggning (får man göra det?).

Se denna korta video!

Och även denna video!


Svensk sjukvård kan inte längre påstås tillhöra den bästa i världen, allt fler upplever en kraftig försämring genom åren. Jag personligen och min familj har mycket dålig erfarenhet av den svenska sjukvården och vi har tvingats att söka hjälp i utlandet och inom alternativ vård i flera fall.

Jag tar här med en beskrivning av Yrsa Häggström (hon som driver bloggen "Bakom kulisserna"), mycket beskrivande om hennes fall, innehåller även ljudfiler från inspelade telefonsamtal.

Här finns hennes inlägg!


Ang sjukvården så tar jag med ett brev jag skrev till IVO om dålig renlighet och hygien på ett sjukhus, där jag drabbades av sjukhussjukan efter en operation.

Här är brevet till IVO!

IVO svarade med att "eftersom du inte dog, så gör vi inget med ditt brev"!


Journalister har jag alltid ansett vara "ett pack" som för sin försörjning kan skriva artiklar hur osanna som helst, bara dess innehåll tillfredsställer deras arbetsgivare. En som inte längre klarade av att förmedla sådana lögnartiklar var den tyska journalisten Udo Ulfkotte. Han skrev en bok "Köpta journalister" i vilken han avslöjar att CIA skrev positiva artiklar om bl a NATO, som de sedan tillsammans med en ansenlig summa pengar gav till kända journalister som satte sitt namn under artiklarna och fick dessa publicerade i europeiska tidningar.

Här en artikel om Ulfkotte!

Detta gäller givetvis även vissa svenska journalister, vilket beskrevs mycket tydligt av Svenska Dagbladets USA-korrespondent Malin Ekman, när hon nyligen sade upp sig och slutade sin anställning, för hon inte längre stod ut med att ljuga till USA:s fördel i sina artiklar. Heder åt denna unga kvinna! (Vi som är vakna upplever ju dagligen hur media i Sverige ljuger om allt som kan vara till USA:s och NATO:s fördel!)

Här om Malin Ekman, även hennes avskedsbrev!

Inget är nytt under solen, här en berättelse från förr: 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2