Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag med en dokumentär som visats i SVT, den handlar om Ukraina om vad som skett och sker där. Jag tycker det är mycket konstigt att SVT fick visa denna film, den är mycket avslöjande om alla inhemska militära grupper som försöker tillskansa sig makt, det är en mycket blodig film, varning för otäcka bilder. Filmen ger förklaringar om hur korrupt detta land är, vi bör ställa frågan om vart tar de svenska bidragen vägen (troligen rätt i fickan på dessa maktgalna nynazister)?

Putins uttalade orsak till invasionen 2022 var bl a att få stopp på dessa nazister och att det finns sådana visar filmen tydligt.

Lite synd att de nämner att det var ett inhemskt uppror på Majdantorget 2014 som resulterade i byte av den folkvalda regimen och startade inbördeskriget mot östra delen av Ukraina, där bara ryssar bor.

 

Sanningen var att det var CIA som med egna gömda krypskyttar på taken dödade ca 100 personer i tumultet på torget, vilket beskrevs efteråt i media som att det var ukrainska demonstranter som dödat ett hundratal protesterade. Meningen från USA var att detta skulle bli starten på det krig som nu pågår och meningen är att det ska eskalera till ett riktigt storkrig mellan Ryssland och Väst (vilket Sverige nu hjälper till att få igång, genom stort militärt bistånd). USA kommer alltid undan, ska det nu bli svenska folket som ska hamna på slaktbänken?

Här är filmen! Svenskt tal, tid 1 tim.

I slutet av filmen svenska kommentarer (svenska folket måste ju få förklaring till vad de just sett, enligt helt normalt svenskt manér).

Se även mitt inlägg den 25 feb. -22, där ni kan läsa mer om Ukraina och de nynazistiska militära grupperna. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2