Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar vi en vända om "klimatet", det var ett tag sedan och för varje dag som går står det allt tydligare att hela klimathysterin är en enda bluff! Läs Claes sammanfattning om "Största bedrägeriet" i länken, läs även kommentarerna.

Här är länken!


Betrakta denna bild, den visar den globala medeltemperaturen på Jorden från 65 miljoner år tillbaka fram till nu.

Som vi kan se är Jorden idag historiskt mycket kallare, inte varmare. Även koldioxidhalten är, trots ökningen sedan 1850, mycket låg historiskt.

Betrakta värdet vid pilen längst till höger, det är medeltemperaturen vid senaste istiden, den tiden varade från ca 2,6 miljoner år sedan fram till för ca 11 tusen år sedan.

De diagram som klimathysterikerna oftast visar börjar oftast vid senaste istid och fram till nu, då ser det ut så här:

Klimathysterikerna och IPCC har bara denna bild framför sig när de påstår att vi går mot katastrofala temperaturhöjningar på Jorden, men jämför med föregående diagram så ser du sanningen!

Liknade jämförelse kan göras när det gäller koldioxidhalten, som varit mycket högre på Jorden än vad den är nu! Vi behöver mer koldioxid, livets gas, för att öka växtligheten. Vi får inte glömma att vi blir allt fler på Jorden som ska mättas, då får vi inte hindra eller ta bort växternas "bränsle"!

Isarna på Jordens poler påstås minska år från år. Men även det är fullständigt fel, de senaste åren har dessa isar i stället ökat och är nu större än på de senaste 30 åren. Tänk på att när alarmisterna sprider sina skräckscenarier så vill man skrämmas med så starka bilder och ord som möjligt, då får även sanningar stryka på foten! Allt inom klimathysterin är bluff, luta dig tillbaka och njut av vissa förändringar till en bättre värld, kanske slipper vi åka på charterresor för att bli bruna i framtiden, det vore väl en bra insats för miljön! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2