Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Nu börjar det komma, det vi alla vakna vaccinvägrare väntat på! Att människor som får blodtransfusion med blod från vaccinerade dör av detta förgiftade blod. I detta fall en bebis som dör efter att ha fått "vaccinblod".

Se video här!


"Är det värt att mista synen bara för att känna sig "skyddad" mot en vanlig förkylning?" Det undrar man i denna artikel, som visar att allt fler "vaccinerade" blir blinda!

Se denna artikel! Högerklicka och klicka sedan på "Översätt till svenska" vid behov.


Överdödligheten bland unga har ökat. Under det första året av pandemin dog gamla människor. Under det andra året övergick det plötsligt till yngre arbetande människor. Här en omfattande beskrivning om hur överdödligheten nu bara ökar!

Se denna länk! Översätt till svenska enligt ovan.


I denna länk får vi insyn i vad globalisterna planerade för kommande 16 år, skrivelsen utställdes år 2008, det var då man beslutade om de galenskaper vi nu får "njuta av"! T ex BRICS, klimatkonflikten, migration, terrorism, pandemier, vacciner... Allt är förutbestämt! Hundratals miljoner ska dö...... Dessa demoniska jävlar hade en långsiktig plan för att krossa världsekonomin, utrota mänskligheten med deras vaccin och sedan nanochipa de överlevande med Bill Gates "666"-teknologi. 

Se denna länk, översätt enligt ovan! Missa inte denna (de använder lite skällsord och förvrängningar i stället för riktiga namn på t ex Obama, Hillary m fl). Sådana sanningar får vi aldrig veta i våra media, sprid detta!


            Kompisarna som vill bestämma över oss alla

                                  Här är en av de farligaste på vår Jord......


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2