Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I juni 2020 tillkännagav World Economic Forums (WEF) grundare Klaus Schwab och prins Charles formellt lanseringen av The Great Reset, en eugenicistisk rörelse byggd på den malthusianska premissen om global avfolkning, beslöjad under fångstbegreppet "hållbar utveckling".

Medan de flesta tänker på saker som återvinning, grön energi och cirkulära ekonomier när de hör "hållbar utveckling", är hållbarheten för världens resurser beroende av avfolkning.

I den malthusianska ekvationen kan du inte upprätthålla liv på planeten Jorden om du inte kontrollerar befolkningens storlek. Så allt som marknadsförs under fanan hållbar utveckling är en del av en eugenikagenda. Det handlar om avfolkning. 

När världsorganisationer som FN och WHO, regeringar och "experter", talar om att det t ex är en pandemi och vi alla måste vaccinera oss, så handlar det bara om ett av många sätt för att minska Jordens befolkning, inget annat! Det måste vi förstå och inte låta oss luras! Det kommer att tillverkas nya "pandemier" efter hand, för att hålla rädslan på topp hos befolkningen, en rädd människa är lätt att lura!

Mercola beskriver mer om detta i denna länk!


Kan du faktiskt ta ett vaccin oavsiktligt genom nära kontakt, kyssar, sexuell kontakt eller amning? "Varje skott ackumuleras i kroppen utan att kroppen kan bli av med det." Överför vaccinerade sina spikproteiner till ovaccinerade?

Dr Peter McCullough intervjuas om detta.


Ulf Bittners intervju av Francis Boyle och Ulf Beijerstrand, nu SVENSKTEXTAD

Länk här! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2