Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag har fått svar från regeringskansliet, som meddelar att Ebba Busch INTE ska åka till Davosmötet (alltid något positivt). Hur det är med de andra tre vet jag ännu ej, men jag har ställt frågan. Återkommer i ärendet om jag får fler svar.

Så här såg mina frågor till Ebba Busch ut:

Hej Ebba! Jag ser att du är inbjuden till WEF i januari (tillsammans med ministrarna Ulf Kristersson, Pål Jonson och Romina Pourmokhtari). Jag utgår från att du till fullo vet vad WEF är för organisation!

 

Mina frågor blir följande och jag utgår även från att du kommer att svara ärligt på dessa!

1. Kommer du att medverka på kommande möte i Davos?

2. Vem betalar i så fall för din totala medverkan, alltså resan, mötesmedverkan, uppehälle…..(vi som har insyn vet att det handlar om hundratusentals kronor för varje medverkande)? Att vi skattebetalare inte har lust att betala dessa summor för att svenska politiker ska frottera sig med världens rikaste personer på möten utan insyn för allmänheten, och som inte kan ha ett dugg med svensk politik att göra, är väl inte svårt att förstå?

3. Varför anser du det vara viktigt för dig att medverka på ett sådant möte (om du ska göra det), vad skulle det kunna innebära för viktig betydelse för svenska folket och för KD:s medlemmar?

4. Vi som har insyn vet att Klaus Schwab har infiltrerat ”sitt folk” i många regeringar i många nationer, bl a genom utbildning av vissa ”påläggskalvar” i skolan Young Global Leaders! Detta för att enkelt få till snabba förändringar utan motstånd i nationerna i kommande planerade världsomvändelse, t ex Agenda 2030. Vill du bli en medlöpare till dessa maktmänniskor (psykopater) och vill du bli en sådan utnyttjad ”nyttig idiot” i deras framtidsplaner?

5. WEF är ingen demokratisk organisation, deras medlemmar är inte valda av folket och det finns vakna politiker, t ex i Australien, som vill att WEF ska terrorstämplas! Vill du framöver vara en av dessa terrorister som låtit dig hjärntvättas av dessa psykopater, för att gå deras ärenden i kommande ”The big reset” (för det är ju bl a inskolningen av ”färska” politiker mötet ska handla om)?

 

Undrar Kalle Hellberg

Blidsberg


Under detta år har jag informerat om viktiga händelser när det gäller politik och hälsa mm. I alla mina inlägg här till vänster kan du finna massor med viktiga artiklar och länkar, mycker har handlat om den hälsopåverkande planerade pandemin, som drabbat hela vår Jord.

Härom dagen fick jag en gedigen sammanställning av liknade infon, om politik, Covid-19, om vacciner och mer i detta ämne, en PDF-fil gjord av Stefan Sjöblom i Göteborg. Denna sammanställning är mycket gedigen och kan användas som ett lexicon i dessa ämnen, spara den och sprid gärna! (Stefan har gett tillåtelse).

Här finner du PDF-Filen!


                                                Clownsamling - De nya ministrarna

De 30 bästa roliga bilderna regering 2019 | roliga bilderna, humör

                                     "Grabbarna" har nog en annan läggning....

                                                            Dagens ungdom....


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2