Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag, näst sista dagen på året 2022, tar jag med den mycket inflytelserika makthavaren Klaus Schwab och hans uttalande om att "vi har penererat världens regeringar". Med "vi" menar han maktgruppen World Economic Forum och  indoktrineringsskolan Young Global Leaders. I länken en artikel om vad han skryter med (en mycket farlig man).

Se länk här!


Vladimir Putin får oftast i våra media klä skott för att vara en galning, en maktmänniska som gärna dödar för att behålla sin makt, en som inte drar sig för att göra intrång i andra nationer med bomber och soldater... I svensk media har han aldrig fått komma till tals själv, trots flera tal till världen, som beskriver en helt annan bild av verkligheten än vad vi får veta!

Lyssna gärna till "Ring P1", ett program som bara släpper in USA-vänliga och Putinhatande personer! Likaså när det gäller klimatlögnerna, bara de som tror på IPCC och deras politiska agenda får komma med! Om det av en olyskshändelse kommer fram en som har kunnade om denna bluff, så avsnäses denne direkt och blir bortkopplad, allt för att vi bara ska matas med vänsterns lögner (som bygger på att vi alla ska vara så rädda att vi går med på vad som helst i förändrat leverne)!

I det historiska tal, som Putin höll den 24 feb 2022 och som varade i ca 30 minuter, så hade SVT endast med en utvald del om 35 sekunder, mer skulle vi inte få veta om Putins beskrivning bakom invasionen av Ukraina!

Se denna länk!


Att USA är den stora boven gällande bl a Ukrainakriget, vet vi som följer med i internationell press (jodå, det finns fortfarande vissa media i världen som beskriver verkligheten). USA har ett starkt intresse av att kriget fortsätter, se denna artikel:

Se denna länk! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2