Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                    Mer om Covid-19 och vacciner!

Den amerikanska senatorn Ron Johnson (R-Wis.) ledde på onsdagen en rundabordsdiskussion - "COVID-19-vacciner: vad de är, hur de fungerar och möjliga orsaker till skador" - för att belysa det nuvarande kunskapsläget kring vaccinet och vägen framåt.

Framstående läkare och forskare som specialiserat sig på forskning och behandling av covid-19-vaccin deltog i det tre timmar långa evenemanget.

  

En anledning till att laboratorieursprunget till COVID-19 är viktigt är att det antyder att det finns människor som designat SARS-CoV-2-viruset, som vet vad det gör och inte gör, och förmodligen vet hur de ska behandla det.

Varför lokaliserades inte dessa forskare, erbjöds skydd och ställdes till att berätta för folkhälsomyndigheten vad de visste?

 

Naturliga virus vill inte skada dig. Finessen för ett virus är förmågan att sprida sig från värd till värd.

Virus har utvecklats för att göra kopior av sig själva och kanske för att få dig att nysa för att sprida viruset genom luften, men de har inget intresse av att orsaka permanent skada, att infektera ditt hjärta eller orsaka blodproppar eller infertilitet.

 

Av denna anledning är de allra flesta virus ofarliga. Det finns några som blir för entusiastiska över att göra kopior och kapar tillräckligt mycket av kroppens maskineri, så att de kan göra oss väldigt sjuka, men det här är alltid en evolutionär missräkning och den varar inte länge.

 

Ett biovapen är konstruerat, inte naturligt utvecklat. Det kan ha egenskaper som är giftiga för värden (alltså vi) även om de inte ger någon adaptiv fördel för viruset.

 

När det gäller SARS-CoV-2-viruset pekar bevis på att spikproteinet är den del av viruset som skiljer sig från andra coronavirus - det här är den del av viruset som sannolikt konstruerades och är mycket giftig.

Spiken är utformad för att bryta av i blodomloppet när den kommer i kontakt med ett vanligt mänskligt enzym (furin). Piggen är neurotoxisk och skadar hjärtmusklerna och angriper epitelet i våra blodkärl.

 

Tänk nu på att alla covid-19- vacciner designades för att leverera spikprotein till kroppen.

Under rundabordssamtalet citerade Dr. Robert Malone en Stanford-studie som visar att den genomsnittliga vaccinerade individen får större doser av spikprotein från vaccinet än vad den genomsnittliga COVID-19-patienten får av viruset.

 

I ett naturligt utvecklat virus skulle spikproteinet vara optimerat för att ansluta till den mänskliga receptorn (i detta fall ACE-2) som gör att det kan komma in i cellen. Det skulle sannolikt vara ofarligt i sig. Men detta är inte ett naturligt utvecklat spikprotein. Det har konstruerats och beväpnats.

 

Tusentals forskare arbetade med covid-19-vaccinerna och de spelade oskyldigt sin roll. De visste inte att spikproteinet som de levererade var utformat för att göra skada.

Men några personer på toppen visste detta och tog beslutet att ändå basera sin vaccinutveckling på spikproteinet.

 

Detta var ett avskyvärt brott.

Länk till rundabordssamtalet och artikeln här! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2