Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                    "Vi tror att det ska gå!"

Alla inblandade vet det, det kommer inte att fungera! Man behöver inte vara civilingenjör för att förstå det omöjliga! Statens satsning på fossilfritt stål är en flopp redan från början! Lyssna på Henrik Jönsson och de fakta han beskriver, hur företagsledare slösar med statens (våra) pengar och om elslöseriet till ingen nytta!

Här är videon, missa inte!

Efter att ha sett och lyssnat till dessa fakta, vad blir din reaktion? Borde dessa företagsledare avskedas omedelbart, utan några fallskärmar? Javisst, det är ett omedelbart måste! Detsamma måste gälla för de politiker som låtit detta ske! Det är många huvuden som ska rulla.... Men hur....


Är det så här det kan gå till i den "svenska demokratin"? Kan man bli tvångsintagen på psyket för att man har och framför politiska åsikter offentligt? Lyssna till vad denna bonde beskriver om sin situation!

Sedan kan man ju undra, tillåts man att göra sådana inspelningar när man är tvångsintagen..... Hur som helst, ska vi tro att det kan gå till så här i dagens Sverige? Då är det illa... (Läs även kommentarer).

Här är videon!


Det pågår världen över experiment för att människan ska bli en mer utvecklad varelse, än vad naturen kan åstadkomma! Sätten är många, att genom inplantat kunna fjärrstyra en människa, att genom injektioner av DNA-förändrande medel kunna utveckla vissa funktioner, t ex få fram starkare och lydigare soldater o s v.

Här en omfattande artikel om detta (högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov). 

Artikeln här! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2