Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Med den kriminalitet som sker i Sverige och den förändring i befolkningen som sker så måste vi ifrågasätta vad som händer? I dag rapporterades i media att ungefär en tredjedel av Sveriges befolkning nu är invandrare, svensken håller på att ersättas av andra kulturer! Det är framförallt muslimer som tar över inom förvaltningar, kommuner, organisationer, och även inom politiska partier.

Socialdemokraterna är det parti som gått samman med muslimska brödraskapet för att dessa lovat sossarna att muslimerna ska rösta på S om de får tillgång till delar av makten i Sverige. Lyssna på Stefan Thorsell i denna framställning av hur det går till i vårt land, med sådana landsförrädare som sossarna är. Muslimerna är på väg att ta över vårt land och de har god hjälp av sossarna! Snacka om landsförräderi!

Här är länken!


Vill du veta hur muslimer beter sig i världen, så finner du i länken muslimskt dagligt dödande, du får inblick i hur muslimer har mördat genom tiderna från Muhammeds död fram till i dag. Det är genom våld och mord som muslimer ska ta över vår Jord på sikt, de är på god väg... Du tror väl inte att de skjutningar och sprängningar som sker i Sverige bara är ungdomars "nöje", det finns en plan bakom detta och det är inte ungdomarnas påhitt, de agerar efter order...

Se denna länk! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2