Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I går fick du lite insyn i bluffen med PCR-testet som används inom sjukvården för att konstatera om patienten har Covid-19. Denna test används på alla misstänkta fall av influensa och testet visar nästan alltid att patienten är drabbad. Det är bara ett problem, PCR-testet kan inte avgöra en sådan smitta, det är inte gjort för sådan användning! Om detta fick du höra direkt från uppfinnaren av detta test, i gårdagens inlägg.

I dag lägger jag in en intervju med en svensk professor, som är helt säker på att PCR-testet är fullt användbart till fler funktioner än vad uppfinnaren påstår, t ex ett perfekt sätt att konstatera om någon har Covid-19 smitta (vilket det alltså inte kan). Men för de flesta så är en professorstitel detsamma som att allt som kommer ur dennes mun är sant! Så t ex när SR och SVT ska intervjua någon person i något ämne, hittar de alltid en person med fin titel som kan vara hur okunnig som helst i sakfrågan, men blir trodd bara för sin titel. Talet är en MP3-fil.

Här är intervjun!


Det som händer i världen med plandemier och folkmord är inga tillfälligheter eller slumpen. Allt är noga planerat och arrangerat i detalj.

I följande länk kan du lyssna på en sammanställning om hur det går till, på endast 4 minuter har denna dam lyckats få med det viktigaste! Svensk textremsa.

Här är länken!


En sketch med Hasse o Tage, om fina titlar! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2