Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


 

Lite samlade tankar denna dag!

Varför kan inte svenska regeringen berätta sanningen om det s k ”vaccinet” för oss?

Folkhälsomyndighetens nästan dagliga pressträffar har inte förmedlat någonting av nedanstående, varför?

 

Den brittiska regeringen medger att vacciner har skadat det naturliga immunförsvaret hos dem som har dubbelvaccinerats. Den brittiska regeringen har erkänt att när du väl har dubbelvaccinerats kommer du aldrig mer att kunna få full naturlig immunitet mot Covid-varianter – eller möjligen något annat virus. Så låt oss se hur den "riktiga" pandemin börjar nu! 

 

I "COVID-19 Vaccine Surveillance Report", som släpptes vecka 42 2021, medger det brittiska hälsodepartementet på sidan 23 att "N-antikroppsnivåerna verkar vara lägre hos personer som blir infekterade efter två doser vaccination". De fortsätter med att beskriva att denna minskning av antikroppar i huvudsak är permanent. Vad betyder det här? 

 

Vi vet att de s k vaccinerna inte förhindrar infektion eller överföring av viruset (andra rapporter visar faktiskt att vaccinerade vuxna nu är mycket mer benägna att bli infekterade än ovaccinerade). Britterna finner nu att vaccinet stör kroppens förmåga att göra antikroppar efter infektion, inte bara mot spikproteinet utan även mot andra delar av viruset. I synnerhet tycks vaccinerade inte bilda antikroppar mot nukleokapsidproteinet, virusets hölje, som är en avgörande del av testsvaret hos ovaccinerade personer. 

 

På lång sikt är de vaccinerade mycket mer mottagliga för eventuella mutationer i spikproteinet, även om de redan har blivit infekterade och botade en eller flera gånger. Den ovaccinerade å andra sidan kommer att få bestående, om inte permanent, immunitet mot alla stammar av det påstådda viruset efter att ha blivit naturligt infekterade med det en gång. 

 

De större försäkringsbolagen backar eftersom en enorm våg av skadestånd är på väg. Anthony Fauci bekräftar att PCR-testet inte kan upptäcka levande virus. Anthony Fauci bekräftar att varken antigentestet eller PCR-testet kan säga oss om någon är smittsam eller inte!!! Detta ogiltigförklarar alla grunder för den så kallade pandemin.  PCR-testet var den enda indikationen på en pandemi. Utan PCR-TEST ingen pandemi!

 

För alla journalister, läkare, advokater, åklagare etc. Detta är det ultimata beviset på att sprutåtgärderna måste hävas omedelbart!

 

Vänligen kopiera och sprid ovanstående, klistra in detta i så många kommentarer du kan, låt oss sprida sanningen!

 


Varför är vi ovaccinerade som pest för myndigheterna?

Du förstår väl varför myndigheterna propagerar ivrigt för att alla ska ta sprutorna? Om vi ovaccinerade får förbli ovaccinerade så är vi en referensgrupp att jämföra de vaccinerade med och en sådan jämförelse kommer med säkerhet visa att det är de vaccinerade som i framtiden kommer att drabbas av diverse ”oförklarliga” sjukdomar och kanske dö i tidig ålder.

Det är denna möjlighet till jämförelse man måste stoppa, troligen kommer snart krav på tvångsvaccinering av alla!


Du håller väl koll på vad som händer på Grand Juryns rättegångar?

Se https://www.grand-jury.net/


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2