Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Denna inlaga handlar om sann information om hur lurade vi alla blivit av globalisterna, hur de har pålurat den stora allmänheten injektioner med ett gift som de kallar "vaccin", men som i själva verket är ett biologiskt mordvapen. Att det är de "vaccinerade" som upptar de flesta bäddar på lasaretten döljer man också, till stor hjälp av massmedierna, som gör allt för att vara makten till lags! Detta ämne måste vi få upp på dagordningen inför kommande val, media kommer att göra allt för att så inte ska ske!

Vi börjar med en intervju med stjärnadvokaten Reiner Fuellmich i

denna svensktextade video, missa inte! Sprid!


 

Texten i länken nedan är en översättning av en text från Global Research Newsletter om vad som obönhörligen kommer att ske när den stora allmänheten börjar förstå hur lurade de blivit. När de förstår att deras barn, släkt, nära och kära har mördats av de läkare, sjukvårdspersonal och myndigheter som sade att injektionerna var ofarliga och nödvändiga för att vi skulle behålla vår hälsa trots pandemi (som också var bluff)! Det kommer att bli inbördeskrig i Europa och USA, läs här och sprid!


Här en länk till ett mycket gediget dokument som inleder med lite positiva ordalag, om att globalisterna inte kommer att lyckas med den nya världsordningen (översätt till svenska vid behov). Den fortsätter sedan med beskrivningar om ondskan, om satanism mm. Det finns en video i dokumentet om en invigning av en järnvägstunnel i Schweiz, se den och förfäras över hur man kan göra sådan reklam för satan!

Andra sätt att i förväg visa vad som ska ske är OS-invigningen i London 2012. Man visste redan då vad som skulle hända 8 år senare.

Hela OS-invigningen i London 2012, den i länken ovan var bara ett utdrag av de värsta symbolerna.

Madonnas sångnummer vid Eurovisionsslagerfestivalen 2019 var en dyrkan till satanismen som finns inbakad och hon sjunger om att "alla inte kommer att komma till framtiden" och avslutar med en uppmaning, "Vakna"! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2