Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Lyssna på Magnus Stenlund i detta inlägg, om "pandemin", om mygelorganisationen WHO och om bluffen med "vaccinerna"!

Här är länken!


Lyssna på Arnsberg om IQ, som mått på intelligens, vilket inte får debatteras i massmedia. Med den massinvandring av folk från underutvecklade nationer som sker till Sverige är det inte konstingt att totala IQ sjunker här!

Länk här!


Det är valtider!  Här en sammanställning om bl a centerns koppling till pedofiler som inte diskuteras i media, kanske bra att veta vilka några av centerns medlemmar är och som centerns ledning inte tar avstånd från?

Video här.


Jag har "belastat" en socialdemokrat som jag hörde i Falköpings närradio härom dagen, där han spydde sin galla över SD och deras ursprung i BSS (Bevara Sverige Svenskt). Jag kontaktade honom och skickade med en fil om socialdemokraternas ruttna historia, vilken jag bad honom läsa. Det gjorde han inte, utan vidhöll att det var förfärligt att SD hade BSS som bakgrund. Jag har kontaktat honom igen och undrat varför det är så förfärligt med att vi gamla svenskar vill behålla det Sverige som vi minns från vår barndom, och påpekande om att han måste läsa min bilaga om s-partiet, inget svar ännu.

Se denna bilaga om S-partiets ruttna historia. I texten finns en del länkar som är markerade med blå färg, men som inte fungerar! Om du vill få tillgång till dessa länkar också så hör av dig, jag kan nog skaffa fram ett dokument där dessa länkar fungerar.


Jag ar en politiker ... - Skämt och de bästa roliga bilderna!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2