Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dagens inlägg visar jag att nästan allt som miljöpariet har sagt och fått gehör för i vår utveckling är falskt och bygger på rena lögner eller önskemål från partiets totalt inkompetenta tyckare! De "experter" som mp ibland hänvisar till är bara tyckare som inte har mer kunskaper än partiets ledning (alltså inget vetenskapligt kunnande). Exempel på detta när det gäller klimatpåståenden är Johan Rockström, som alltid får plats i massmediernas framställning av s k "experter". En verklig klimatexpert som t ex Lennart Bengtsson får aldrig vara med i debatten.

Här en kort video om att 1100 verkliga experter nu går ut med sanningen om "klimatkatastrofen" som inte finns, men dessa kommer inte att nämnas i MSM!


Vindkraft ligger mp varmt om hjärtat, men de kan inte sätta sig in i vad denna galenskap ställer till med!

Här finner du lite av varje ur ett mer sansat perspektiv!


MP:s lögner om att elfordon är ett måste för att rädda klimatet är totalt fel och att de fossildrivna fordon som finns kvar måste drivas med biologiska råvaror, t ex slakteriavfall. De tillsatser som vi påtvingas när vi tankar en bensin- eller dieselbil orsakar flera problem, bl a drar bilen mer bränsle, vissa motorer skadas på sikt (packningar kan lösas upp mm) och det sker en tillväxt av alger i bränsletanken som kan innebära totalstopp p g a igensättning av bränslefilter och insprutningssystemet, om inte bränslet förnyas i tanken inom ett halvår.

Här en bild från en jämförelse mellan elbilar och diesel dito.

Här en artikel om elbilsbluffen.

Det finns ingen anledning till att vi i Sverige ska blanda in slakteriavfall i fordonsbränslet, vilket har inneburit nära nog en fördubbling av literpriset. Med den ökande kostnaden gör vi inga framsteg alls för miljön och klimatet, vi blir bara fattigare! Sådant konsekvenstänk är en omöjlighet för en mp-politiker, och jag vill här även innefatta både centern och sossarna i samma fålla. Det handlar bara om att ta in mer skatter för att kunna betala den likaså galna invandringen, men det säger man inte!


Ingen kan ha undgott propagandan om att vi måste minska på CO2 (koldioxid), vilket vi givetvis förstår är en jättebluff, många ämnen som engagerar mp och MSM är bluff! CO2 är ett måste för all växtlighet, utan CO2, inga växter! De som vurmar för minskning av CO2 är inga andra än globalisternas lydiga medlöpare, de vill alltså skapa svältkatastrofer för att minska Jordens befolkning drastiskt! Vad som måste till är totalstopp för CO2-minskning och att vi i stället måste öka utsläppen av CO2! Om detta får vi inte debattera!

Här ett dokument om de 1100 experterna jag omtalar i första stycket ovan! Översätt till svenska vid behov! Du hittar länk till originalet och alla undertecknare i denna länk.


Jag är ingen vurmare av kärnkraft, men man måste vara realistinsk. MP har sett till att Sverige har stängt ner flera reaktorer, detta utan att det finns alternativ. Självklart ska man först ta fram alternativ som kan täcka den förlust av el som uppstår vid avstängning av kärnreaktorer, men sådant konsekvenstänk finns inte hos mp!

När jag jobbade för mp (jag var med från första början från 1981 och under hela 80-talet) så gjorde jag en utredning om alternativ till kärnkraft. Jag fick där fram att vi med enkla medel och stor insats av behövliga arbetstillfällen kunde skapa elproduktion motsvarande 51 kärnreaktorer av Barsebäcks storlek (inget vi behöver, men jag ville visa att det går). 2009 gjorde jag en genomgång av denna utredning och fann att nästan inget av det jag föreslog har genomförts, det finns alltså stora möjligheter att få fram el i mycket större mängd än vårt behov, men det finns ingen politisk vilja för detta.

Inledning (tillägg) till nedan angivna kärnkraftshäfte!

I detta förenklade häfte visar jag på alternativen (givetvis har jag utförliga beräkningar bakom mina påståenden i häftet).

Här är sista sidan i häftet i ett uppgraderat utförande, med senaste statistiska siffror!


Glöm aldrig! Det är mp, s och c som är orsak till de flesta galna prishöjningar på all energislag, varor och mat, som vi dagligen drabbas av, dessa partiers stora inflytande på vår vardag måste bort! Det kan ske i kommande val!

Det handlar inte om "Putinpriser", det handlar om s, mp och c-priser! EU har också en stor del i detta!

Betänk att vi har ca 700 000 arbetslösa i arbetsför ålder i Sverige (mest invandrare från utomeuropeiska områden). Dessa kostar massor med pengar att föda med mat och bostäder mm. Dessa bidrag är det vi som arbetar som ska betala! Så det är inte konstigt att vi drabbas av världens högsta skatter, men när ska vi säga stopp för denna galenskap? 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2