Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag blir det lite blandat, men det är mycket allvarliga och aktuella ämnen!

Jag börjar med att belysa en sverigesvikare av mycket stora mått, en verklig landsförrädare! Hon heter Magdalena Andersson och hon har myglat till sig den högsta politiska plats man kan få i vårt land och hon är inte folkvald!

Hon frotterar sig med världseliten, gör med dessa nya framtidsplaner och hon skiter i Sverige och svenskarna!

Läs denna sammanställning!


Kriget i Ukraina belyses nu i media (MSM), och framför allt i SR och SVT som framgångsrikt för ukrainska militären, det ingår i den svenska uppgiften att med order från USA och NATO förmedla sådana uppgifter, även om de är falska!

Här en krönika med sanningen om detta krig!


"Sanningen kommer alltid fram till slut!"

Lyssna till denna kunniga unga svenska kvinna, som har sett igenom all bluff med Covid-19 och sprutorna och nu förmedlar hur lurade vi blivit av industrin, myndigheter och media. Hon dissekerar lögnerna vi matas och matats med och beskriver vad som är sanning mm. Missa inte detta!

Här är videon!


Vet du att det pågått forskning sedan 1948 med syfte att förändra människans hjärna till något som kan styras av maktens folk? Sverige är här världsledande!

Dokumentären "Absolute Brain" behandlar vetenskapen om cybernetik och dess politiska utveckling med hjärn-datorteknologi och manipulation av gener. Filmen refererar till fakta från svenska statliga utredningar och det amerikanska hälsodepartementet. Den speglar utvecklingen och de olika projekten ur ett amerikansk-svenskt perspektiv och denna version har ett slut relaterat till det svenska riksdagsvalet i september 2022. Här finns en utmaning till det nuvarande samhället och med filmen står vi på barrikaderna och kämpar för något nytt.

Här är dokumentären!

Du kan få svensk text på följande sätt:

Klicka på lilla tv-rutan till vänster längst ner till höger, undertext på engelska kommer nu fram. Klicka därefter på kugghjulet näst längst till vänster i högra hörnet. Klicka på ”undertexter engelska”, klicka på ”Översätt automatiskt”, skrolla ner till svenska, klicka på den och du har svensk undertext. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2