Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I Canada för man register över döda läkare och den listan har skjutit i höjden av unga läkare som plötsligt dör. Det finns ingen annan förklaring än att det beror på dessa biovapeninjektioner, som de sk "vaccinerna" är.

Se denna länk!

 


Värsta planerade massmorden i mänsklighetens historia, ändå så är det få som vet något om detta. Just för att detta massmord är så djävulskt uträknat på ett sådant sätt att få ska reagera, om bara myndigheterna håller tyst. Alla dör inte på en gång och de dödligaste injektionerna är fördelade över hela världen. Alla dör inte samtidigt på ett ställe. 

Se denna länk!

 


Det var länge sedan jag tog med något om Ukraina. Jag har tidigare påvisat att den nyhetsrapportering vi i västvärlden pådyvlas sällan har med sanningen att göra, vi matas med "lämpliga globala nyheter" som bestäms av den verkliga makten på vår Jord, alltså globalisterna.

Inte minst gäller det om kriget i Ukraina, där alla som bidrager med vapen till den nazistiska regimen där också bär ansvaret för att allt fler civila dör. Om inte dessa vapenleveranser från t ex Sverige och andra västländer hade skett så skulle kriget varit slut för länge sedan! Men det finns starka krafter som inte vill att kriget ska upphöra!

Ryssland och Kina har i FN tagit upp frågan om ansvar för detta krig, vilket är något helt annat än vad vi fått veta!

Om detta i denna bilaga! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2