Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag lägger jag bara in ett ämne, för det är så viktigt och omfattande att det tar nog minst en vecka att gå igenom. Du får här så gedigen information att ingen som gått igenom länkens innehåll någonsin kan tvivla på att denna enorma manipulation av vår planet sker! Översvämningar, torka, skogsbränder, orkaner, snöstormar, hagelskurar mitt i sommaren, höga temperaturer, låga temperaturer.... inget kommer till av en slump, de flesta av dessa s k naturkatastrofer är numera "ingenjörskonst" för att förstöra vår vackra planet och utrota allt levande! Men det säger man inte, i stället försöker man lura oss med att det är till för att "rädda klimatet", men vi som han insyn vet ju att allt snack om t ex CO2 mm bara är bluff! Om du ser filmen nedan i sin helhet så kommer du själv att få full insyn i vad det hela handlar om (om du inte redan vet)!

Den 14 aug lade jag ut lite om chemtrails, alltså de vita strecken efter flygplan, som inte ebbar ut efter några minuter, utan sprider sig och bildar ett dis som till viss del hindrar fullt solsken att nå marken. Bl a vi som har solcellsanläggningar märker av dessa utsläpp, det kan bli en minskning av soleffekten på uppåt 30% av detta dis, vid en i övrigt helt molnfri dag.

Här följer en länk till troligen världens mest innehållsrika beskrivningar om chemtrails, eller som det egentligen heter, Geoengineering.

Se denna länk, mycket omfattande hemsida med massor med viktig information, den mest omfattande jag sett i detta ämne!  Högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov. 

I denna långfilm får vi se och höra om när de som gjort denna hemsida bekostade flygplan med laboratorieutrustning som följde efter flygplan som sprutade ut dessa vita strimmor och tog prover som bevisar att det är gifter som sprutas ut (bl a aluminium, barium och strontium). Filmen är mycket informativ och bör ses av alla som förstår allvaret med denna giftspridning, men även tvivlare kan ha nytta av den! Se den i sin helhet!

Tyvärr så är de flesta tvivlare inte mottagliga för fakta, de vill helst få fortsätta att leva med sina livslögner, i detta och som i andra ämnen, så det är inte troligt att tvivlarna vill (vågar) se hela denna film!

I de flesta av deras videor (alla?) kan du ställa in svensk textremsa, gör så här:  

1. Klicka på vänstra rektangulära symbolen till höger i filmens underkant (undertexter). Nu framkommer engelsk undertext.

2. Klicka därefter på symbol nr 2 från vänster i högra kanten (kugghjulet)

3. Klicka på undertexter (engelska, autogenererad)

4. Klicka på ”Översätt automatiskt”

5. Rulla ned och klicka på ”Svenska”

6. Nu har du svensk undertext

Du kan sakta ner farten på filmen, om du inte hinner med att läsa texten, gör så här:

1. Klicka på kugghjulet enligt punkt 2 ovan

2. Klicka på "Uppspelningshastighet" som nu visar "Normal"

3. Klicka på 0.75 (jag brukar göra detta för att hinna med snabbtalande  personer), nu går det lite saktare.

Du kan prenumerera på denna site, så du får alla deras uppdateringar.

Viktigast av allt: SPRID denna sida till alla du kan!

Denna sommar har jag inte fått ett enda myggstick, jag har bara sett två (2) myggor på hela sommaren. Fjärilar är nästan helt försvunna från mina  trakter i V:a Götaland (förutom några kålfjärilar), getingar, bin och humlor likaså. En massiv minskning av alla insekter och även fåglar är för mig ett faktum de senaste åren. Jag är personligen helt övertygad om att de största orsakerna till de senaste 20 årens utrotning av insekterna och därmed i förlängning även människan, är den elektromagnetiska strålningen från den av människan tillverkade trådlösa tekniken och av geoingeneering (spridning av gifter från flygplan, s k chemtrails)!

Dessa båda tekniker hör ihop, de orsakar tillsammans förödande problem för Moder Jord, med massdöd av allt levande som följd (sprutor mot covid är bara en ytterligare metod av globalisterna att skynda på minskningen av Jordens befolkning)! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2