Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Muslimer har ett mål med sin utbredning på Jorden, de ska ta över! Det är inga sagor, islamisterna tror till fullo att de är utsedda av sin Gud, Allah, för att ta makten över oss "orena" (de kristna)!

Markus Allard, politiker i Örebro, varnar skarpt för detta skeende, vilket är mycket tydligt i Sverige! Men hur står det till med övriga svenska politiker, har de totalt missat vad som sker? Moskeer tillåts byggas, böneutrop tillåts i allt fler städer, muslimer inväljs i allt fler maktpositioner (till och med som partiledare i centern), sossarna tillsätter muslimer på allt fler viktiga poster i samhället, muslimska mödrar beordrar sina söner att kasta sten på svenska poliser, nästan bara unga muslimer bakom de våldtäkter som sker (media tiger) o s v. Varför är det så tyst om detta?

Se bilder i mitt inlägg den 26 mars-22 och ställ dig frågan: Är detta det nya Sverige?

Lyssna på denna svada, från en politiker som vågar säga som det är! Hans råd är: Vik inte för islam! Jag kan bara hålla med! Sprid denna hemsida!


Repris från tidigare inlägg: Muslimskt dödande på vår Jord, statistik över mord utförda av muslimer, från Mohammeds död år 632 fram till i dag!  Syftet är att ta över makten på vår Jord (det verkar som om muslimer inte hört talas om WEF?). Följ här vad som händer, detta får du aldrig veta via vår media!

Här finns dokumentet! I slutet av dokumentet finner du en länk, klicka på den! Du får nu upp en site med statistik, skrolla ner till "List of Attacks" i vänstra sidan. Där kan du se daglig gällande statistik från år 2001 fram till i går, den uppdateras dagligen! Läs gärna övrigt också på denna site, islam är inte en religion, det är en sekt!


Pär Ström skräder inte orden när det gäller mångkultur, hans kraftutryck är "Nu fan räcker det!". Politiker svamlar om "mångfald" som något positivt, men inga samhällen som blandat befolkningen från olika kulturer fungerar utan stora problem! Vi ser ju hur det fungerar i Sverige! Skjutningar, våld, mord, våldtäkter, kast med kvinnor från balkonger, rån, förnedring.... det är resultatet av mångkultur!

Lyssna på Pär här!


                                          Fredagsmys

                                                    Den nya svenska folkdräkten?


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2