Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Med stor risk att bli kallad Putinkramare så tar jag i dag med information som jag funnit vara så nära sanningen som går att finna, när det gäller kriget i Ukraina!

Via massmedia kan vi inte räkna med sanningar, de sprider bara det som deras ägare har bestämt!

I svenska nyhetsförmedlingar talas det dagligen om den "onda Putin" som begår stora krigsbrott och mördar människor i massor. Svenska folket är så indoktrinerade att de tror allt de ser och hör om det goda USA, NATO och det onda Ryssland. Inte minst nu, när Ukrainakriget pågår, USA, EU och NATO är "de snälla" som bistår Ukraina med vapen, ammunition och pengar, allt medan Ryssland bombar och dödar. Att detta bistånd inneburit att kriget kan gå vidare, med massor av döda och förstörda samhällen, talas det inte om. Om dessa enorma vapenleveranser, som skett från 2014 fram till i dag, inte skett, så hade det aldrig blivit något krig!

Dessa "hjälpsändningar" har alltså skett för att hålla igång kriget, alla hjälpande nationer måste därför betraktas som massmördare, även Sverige!

Att Putin från början har föreslagit att konflikten ska lösas med förhandlingar har bara mötts med en fnysning från USA, de ville till varje pris få till ett krig i Ukraina, för att utarma Ryssland på vapen och ekonomi. Men USA och NATO har totalt missräknat Rysslands styrka. Svenska försvarsexperter säger i radioprogram att Ryssland nu är helt utarmade på vapen och att Ukraina snart kommer att vinna kriget! Undrar om SR-journalister kommer att ställa dessa experter mot väggen när hela Ukraina är totalt sönderbombat?

Inget beskrivs i media om att det var USA (CIA), NATO och EU som hjälpte Ukraina att börja inbördeskriget mot de ryskbefolkade områderna i östra Ukraina, ett inbördeskrig som började före 2014 och har pågått fram till Rysslands invasion 2022. På Maidantorget i Kiev ställde CIA till med ett blodbad 2014 för att med denna statskupp störta den sittande folkvalda ryssvänliga presidenten Viktor Janukovytj, och CIA tillsatte en av sina egna lakejer, affärsmannen Petro Poroshenko, i hans ställe. I slutet av 2019 valdes den västvänliga skådespelaren och nazisten Volodymyr Zelenskyj till president (han har utbildats i Klaus Schwabs skola Young Global Leaders).

Slutmeningen med detta krig har varit att förinta den ryska staten och dela upp Rysslands landområden, med dess stora naturtillgångar, mellan Västmakterna. Ukraina skulle vara slagfältet för dessa djävulska planer!

Det finns alltså en annan anledning till Putins invasion, än vad svensk- och västmedia förmedlar! Om du inte tror på min beskrivning, så sök själv, det går att få fram sanningen, men det är inte lätt! De värsta lögnarna i Sverige är journalister inom SR och SVT, i alla ämnen, tänk på det!

Men varför nämns aldrig USA som den absolut värsta mördarnationen, med sina över 20 miljoner mördade människor efter andra världskrigets slut, och detta fördelat på 37 nationer? Ställ dig den frågan! I följande länk finner du ett dokument som beskriver dessa mord i de 37 nationerna, mycket omfattande beskrivning, som aldrig får nämnas i svensk media! Översätt till svenska vid behov.

Här är länken!


Den som vill se Ukrainas nuvarande president i hans rätta miljö kan titta på denna korta video:

Här är videon!


Krig är aldrig "ett vackert skådespel", vilket de makthavare som betraktar kampen från läktarna verkar tycka! Några av de verkliga skurkarna nedan!

Kriget i Ukraina kunde förhindrats, men mäktiga krafter ville annat! Och som vanligt, folket som drabbas får aldrig vara med och bestämma!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2