Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Dr. Malones tal på Läkarupprorets möte i Stockholm 21 jan i år, mycket bra information om hur våra motståndare jobbar med att förändra våra tankar och tyckaden! Troligen är kriget i Ukraina det sista i världen där man använder gevär, kanoner och tanks (därför tömmer nu alla inom NATO sina förråd, de skänkta vapen som skickas till ukraina kommer inte att behövas någonstans i framtiden)!

Läs (eller se videon) med Robert Malone och sprid denna hemsida till så många som möjligt!

Här är dokumentet!


Chemtrails var det länge sedan jag tog upp som ämne, alltså de vita strimmor som bildas efter flygplan och i vissa fall sprider sig och bildar ett tunt kvarstående moln över himlen. Mycken information om dessa strimmor finns på Internet och många har åsikten att dessa består av giftiga substanser med avsikt att skada eller döda oss på Jorden, medan andra tror att det bara handlar om kondens som är ofarligt. Hur det än är så har jag översatt ett dokument från en för mig mycket trovärdig person, där informationen är att allt snack om chemtrails efter flygplan är bluff.

Se detta mycket genomarbetade dokument!

Även om dokumentet ovan är gediget, med många länkar och referenser, så kan jag inte hålla med om slutsatsen, att chemtrails är en stor bluff. Detta bygger jag på min egen erfarenhet, vilken jag redovisar i följande dokument. Läs och bedöm själv!

Här är dokumentet!


Mind Control Cartoons and Comics - funny pictures from CartoonStock

Mind control and human rights | Feature | Law Gazette

Contrails over Residential Area with Sun behind Clouds

Flights of “Conspiracy” | Columns & Letters | Spokane | The Pacific  Northwest Inlander | News, Politics, Music, Calendar, Events in Spokane,  Coeur d'Alene and the Inland Northwest

Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth e-bok av  Elana Freeland – EPUB | Rakuten Kobo Sverige

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2