Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


När man låter sig informeras av svensk media (MSM) så får man en tydlig bild av den elaka Putin och den snälla ledaren i Ukraina, som med lite stöd från Västmakterna skapar starkt motstånd mot de krigiska inkräktarna! Men sanningen är en helt annan! Allt stöd i form av vapen eller pengar har inneburit att kriget kunnat fortsätta, med mycket stort lidande för befolkningen i Ukraina samt förstörd infrastruktur!

Om inte Västmakterna varit "så snälla" så skulle kriget varit slut för länge sedan, städerna i Ukraina varit intakta och miljoner människoliv besparats från en fruktansvärd död och lidande! I länken finner du en bra beskrivning på vem som i huvudsak ligger bakom detta krig, det är samma nation som absolut inte vill att kriget ska ta slut förrän Ryssland har förbrukat alla sina vapen och hamnat i ekonomisk misär! För den nation som bestämmer är inte Ukrainska liv viktigt, de får gärna offras för den förda politiken.

Även Sverige bidrager till dessa massmord i Ukraina, våra politiker har verkligen blod på sina händer! När fick du den bilden via vår media? Ska man tala sanning om Ukrainakriget så måste man beskriva alla medlöpare som bidrager till att kriget bara fortsätter, som massmördare! Ring gärna till "Ring P1" och försök föra fram det budskapet, det går inte!

Här är artikeln, översätt till svenska vid behov!


                                                                              Krig är inte vackert.....

Undervisningsressurser om krigen i Ukraina | Barnevakten


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2