Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I går hade jag med en länk till en hemsida som jag hoppas att du har besökt! I dag tar jag med ett litet utdrag ur denna hemsida, där jag översatt och framställt ett dokument som kan vara lämpligt att visa för de som ännu inte vaknat. Hur många vet egentligen vad World Economic Forum, WHO, FN och andra sammanslutningar och maktgrupper planerar för oss alla bakom de olika agendorna, Agenda 21 och Agenda 2030? I bilagan ett lämpligt första dokument att visa det sovande folket! Innehållet är bara delar av en mycket mer omfattande omvändelse av allas vår tillvaro, men bör vara en ögonöppnare för de godtrogna att själva söka mer information - och agera!

Här är dokumentet, sprid så mycket du kan till släkt och vänner, gärna även till makthavare, journalister, myndigheter, politiker....


Den officiella Agenda 2030 är följande: Vid FN:s toppmöte den 25 september 2015 antog världens stats- och regeringschefer Agenda 2030 • Agendan har 17 globala mål och169 delmål för hållbar utveckling. • Agendan trädde i kraft den 1 januari 2016 och ska vara vägledande för de beslut som FN och världens länder fattar under de kommande 15 åren.  

Det är bara det att det inte är sant att världens stats- och regeringschefer antog Agenda 2030! De fick denna av FN fastställda agenda presenterad för sig, allt var förutbestämt och ingen vågade ifrågasätta vad den verkliga makten hade bestämt! Troligen visste ingen politiker vad de skrev på!

I dokumentet i länken ovan ser du en del av de mål som de rikaste på vår Jord har satt upp för att ta makten över oss andra. Det är en mycket liten del av Jordens befolkning som ingår i dessa beslutande grupperingar, kanske bara några tusen personer (alla psykopater)! Men hur är det möjligt att den stora massan (de flesta av oss) låter oss informeras om deras sjuka planer, utan att vi reagerar med sunt förnuft, vilket vore att omedelbart låsa in dessa farliga kriminella på livstid!

Allt galet de har matat oss med de senaste åren har ingen relevans inom den verkliga forskningen! Climate Change, Pandemi, CO2, Jordens undergång, fossilfri energi, elbilar, den elaka ryssen... allt är bara påhitt för att hålla oss så rädda att vi går med på vad som helst! Och rädda är vi! De flesta sätter på sig en tygmask för mun och näsa när de t ex är ensamma i sin bil, bara för att media har spridit att vi så måste göra. Vi släpar villigt med oss våra barn för att få dem injicerade med ett helt okänt gift mot en sjukdom som inte finns. Varför går vi med på detta?

Se följande bilder och ställ dig frågan: Har personerna bakom bildernas budskap någonsin ifrågasatt om något är sant av det de nu jobbar för? Agenda 2030 är planen de flesta organisationer, myndigheter, politiker och media följer och jobbar hårt för att genomföra, men de flesta som engagerar sig i detta har ingen aning om att de jobbar för sin egen undergång! Alla bara "hänger med"! Varför?

                                                

                                            Det finns gott om nyttiga idioter?

Ystadmodellen - Ystads kommun

Ystadmodellen - Ystads kommun

Ystadmodellen - Ystads kommun

Öppna utbildningar - Hållbar Utveckling Sverige AB

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2