Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Med risk för att bli kallad för både det ena och det andra tar jag i dag upp en händelse som det är tabu att prata om, nämligen sanningen om det som kallas förintelsen. Jag är inte hatare av ett visst folkslag, jag är inte förnekare av krigshändelser innefattande massmord, det blir ju resultatet i alla krig!

Jag bespottar alla krig och all krigshets (t ex det pågående i Ukraina), alla sådana konflikter kan lösas med förhandling om makthavarna vill! Men så länge krigshetsarna bistår med vapen till krigszonerna så fortsätter massmördandet!

Det jag efterfrågar är sanningen, även om den inte är vacker!


I dag, fredagen den 27 januari, är det "förintelsens dag" över hela världen, vi ska i dag påminnas om det påstådda historiens största brott mot ett visst folkslag!

Sedan vi föddes har vi matats med information från ett visst håll om förintelse, om 6 miljoner mördade, det uppmärksammas ständigt med vissa minnesdagar, det har inrättats myndigheter och organisationer i många nationer för att hålla budskapet levande. Det är bara ett problem med denna propaganda, den är inte sann, så som den beskrivs!

När fick vi veta att det i stort sett bara var detta folkslag som stod för hela slavhandeln på Jorden, från 1600-talet fram till mitten av 1900-talet och där många miljoner svarta fick sätta livet till.

Se denna video!

Men om detta ska vi inte veta, vi ska ha inpräntat att det är bara detta folkslag som det är verkligt synd om, vars lidande inte kan jämföras med något annat lidande på vår Jord!

Vi har fått inpräntat att det var en mustaschprydd herre i Tyskland som i koncentrationsläger mördade 6 miljoner av ett visst folkslag under 2:a världskriget! Men propagandan om dessa 6 miljoner har pågått under lång tid, långt utanför tiden för 2:a världskriget. Talet 6 miljoner har upprepats i många år och i många olika situationer. Det är inte situationerna i sig som varit viktiga, utan inpräntandet av talet 6 miljoner, ingen ska kunna glömma det!

Se denna länk!

Så här har propagandan pågått sedan år 1900 om dessa 6 miljoner, ett tal som upprepats i styrd media för att verkligen fastna i människors medvetanden, visst har de lyckats! Meningen med detta är inte svårt att förstå, det är bara att se med öppna ögon på världspolitiken!

Här ytterligare ett dokument om de 6 miljonerna och detta dokument innehåller mycket mer intressant om lögner och propaganda!

Se detta dokument!


                                        Propagandan är enorm varje år....

Förintelsens minnesdag uppmärksammas 27 januari - Motala kommun

                   En undran, kan man berätta om livet efter att ha blivit förintad?

Samtal med Lea Gleitman - om livet före, under och efter Förintelsen -  Vaktel Förlag

Andra världskriget, Förintelsen - Skolbok

75 bilder som visar varför vi aldrig får glömma Förintelsen

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2