Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Ny studie visar att 74% av obducerade covidpatienter dog av "vaccinet". I myndigheternas statistik står att alla dog av Covid-19. De 74 procenten dog inom 14 dygn efter sprutan och alla klassas som ovaccinerade de första 14 dygnen efter sprutan! Så kan man lura en hel värld!

Här är länken! 5 minuters video. Svensk text.


På 1950-talet var all klimatforskning inriktad på att finna metoder till att värma Moder Jord, vilket man då ansåg skulle bli en mycket bättre Jord ur alla synpunkter! Bättre växtlighet och behagligare klimat för människor, djur och natur var man inne på då, alltså tvärt emot vad en stor del av forskningen nu går ut på!

Så håller man på i den politiska köttgrytan, med jämna mellanrum så skrämmer man oss med stormar och översvämningar, med klimathysteri utan dess like, uppfunna i fantasin av bl a hysteriska skolbarn! Lögner om att CO2 skulle vara den största orsaken till drastiska klimatförändringar, när den i själva verket är livets gas, utan den inget liv! I nästa stund går vi mot en ny istid, med hungersnöd och massdöd. I nästa stund ska vi drabbas av obotliga sjukdomar och pandemier o s v. Men allt detta är ju bara bluff och lögner, ett skrämselspel för att globalisterna som står bakom dessa påstådda kommande katastrofer ska bli rikare och få mera makt, inget annat!

Pär Ström, han med "Nu fan räcker det", har sammanställt lite fakta. 9 min. video.

Här en länk om detta!


Tag dig tid att lyssna på denna mycket erfarna man, när har förpassar nutidens satsningar på "klimatanpassade" industrimetoder som inte kommer att fungera, på soptippen. Grönt stål, batterifabriker, vindkraft, elbilar o s v är projekt som kommer att visa sig vara total galenskap, påhejade av bl a fullkomligt teknikokunniga politiker och andra dito maktmänniskor. Videon är lång, 1 tim, men mycket väl värd att lyssna till!

Här är videon!


                          Här planerar politiker och industrimän om framtiden....

Ockulta andar invid ett bord.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2