Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


                              Trollen i vår tid.....

Att det finns nättroll vars uppgift är att radera eller lagföra sådan information på Internet som maktens folk inte vill att vi ska veta, känner du säkert till! Alla har hört talas om "näthatsgranskaren" i Sverige som vinner det ena juridiska målet efter det andra, i sitt idoga arbete att finna sådan "förbjuden" information (och tjäna pengar!). Det han söker är information som förmedlar sanningar tagna ur verkligheten, men som kan skada globalisterna eller sig själv! T ex information som avslöjar globalisternas planer på en världsregering, planer på kommande pandemier, planer på massmord för att minska på Jordens befolkning, information som kullkastar mediernas lögner om klimatkatastrofer, lögner om nödvändigheten med elbilar, sådana lögner får inte avslöjas, förekommer sådan information så är det "näthatsgranskarens" uppgift att ta bort detta samt att lagföra den som står bakom sådan information! Det ska bli så dyrt att ingen vågar att sprida sanningar! Senast har Lennart Matikainen drabbats av böter för att han refererat till en annan skribents sanningsartikel på nätet, 40 000:- blev domen att betala (skall överklagas)!

Det är i första hand på sociala medier som denna bevakning sker (Facebook, YouTube, Instagram..... även massmail...), vissa plattformar är fortfarande möjliga att framföra sanningar på utan censur, t ex Rumble och Swebbtube, men det är nog bara en tidsfråga innan dessa också blir bevakade av dessa nättroll!

Nu avslöjar FN:s informationschef på ett World Economic Forum-möte att de har rekryterat 110 000 personer runt vår Jord för detta syfte, att hindra sanningar att spridas på nätet! De anger givetvis inte att det är sanningar som ska raderas, utan de kallar sådan info för fake news och konspirationsteorier, hur sann sådan information än är!

Tänk på detta när du sprider information som kan skada maktens planer, var noga med hur du uttrycker dig i tal och skrift! Det är i första hand AI-teknik som i servrar Jorden runt bevakar flödet av information och när dessa upptäcker något misstänkt så informeras någon av dessa 110 000 personer att ta hand om ärendet.

Här en intressant video med information som vi inte ska veta, den är kort och svensktextad, missa inte!

Här är videon!


Malin Biller om ledsna nättroll | Dagens ETC


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2