Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Dagligen matas vi med hur negativt för klimatet CO2 (koldioxid) är och att vi måste minska på denna gas om Jorden inte ska gå under! Vi som har vaknat vet ju att detta är totalt fel, vi vet att CO2 är livets gas och denna gas är helt nödvändig för att liv på vår Jord ska kunna bestå!

Vad är det då för krafter som vill lura oss att CO2 är den huvudsakliga växthusgas som måste minska, för att klimatet ska kunna räddas? Jo, det är en sjuk skara av makthavare som vi kallar för globalister, en mycket liten grupp psykopater som vill ta död på så många människor som möjligt, (90 % av Jordens befolkning) för att själva kunna leva i överflöd av lyx och rikedom. Den lilla skara av "vanliga människor" som får leva vidare ska endast bli slavar under dessa globalister. De har lagt under sig all media i världen, för att ha som forum för att sprida vilseförande information, de har infiltrerat regeringar över större delen av Jorden och fått betydelsefulla politiker att gå i deras ledband. Organisationer som t ex FN, WHO, EU.... är helt infiltrerade och styrda av dessa psykopater och deras lakejer, vilka är väl skolade i maktgrupper som Bilderberggruppen, World Economic Forum, Romklubben, Round Table, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission m fl. I vissa skolor, t ex Young Global Leaders, utbildas unga politikerbrojler till att bli lakejernas lydiga redskap och dessa marionetter ges mycket betydelsefulla ledarroller i många nationer.

Vill du lära dig mer om CO2 och dess betydelse för en levande Jord, läs dokumentet i länken! Sprid gärna denna sida!

Här är länken!

Det tips som ges i artikeln om att andas i en påse går till så här: Håll en tättslutande påse (2-3 liter) för mun och näsa och andas in och ut i denna i minst 1 minut och max 2 minuter. Du ska inandas bara den luft som finns i påsen. Upprepa detta med jämna mellanrum 3 - 5 gånger per dag. Om du har högt blodtryck så kommer du att upptäcka att det efter några dagar sjunker med upp till 30 enheter och stabiliserar sig där. Detta betyder inte att man mår bra av att bära ansiktsmask, den gör ju också att man andas in den avgivna koldioxiden. Men det är max 2 minuter per gång som är viktigt, längre tid så blir utandad CO2 giftig för kroppen, vilket blir fallet med ansiktsmask.


Nästan ingen medborgare har fått veta att det förekommit flera sådana här demonstrationer, får ej visas i "maktens megafoner", alltså massmedia!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2