Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Allt du läser om i massmedierna, allt du får veta via radio-TV, allt som historiska böcker eller dagens skolböcker beskriver är BLUFF, allt är bluff! Det gäller klimatet och CO2, det gäller pandemin, det gäller elbilar, det gäller krigen i världen, det gäller flyktingar, det gäller.....

I radions nyheter och Tv-nyheterna har vi fått veta att Hamas gömmer sig under barnsjukhus, att palestinierna skär halsen av nyfödda judebarn, våldtar judarnas kvinnor och många andra hemskheter. Enligt Larry C. Johnson, före detta CIA-analytiker, är allt detta bluff! Det är Israel som för många år sedan byggt underjordiska gångar under sjukhusen och som nu Israel påstår att Hamas gömmer sig i. Israeliska filmer visa att dessa gångar är tomma, men Israel har enligt egna tv-filmer fraktat dit saker som placerats ut där för att lura tittarna att det är ett näste för Hamas.

I SVT i dag sa man på Aktuellt att Ukraina rycker fram och vinner mark mot ryssarna i stor omfattning, enligt Larry C. Johnson är detta totalt fel, ryssarna har det totala övertaget i kriget och Zelinski kommer troligen att avsättas redan i år, troligen kommer han att avrättas. Lyssna på hela denna intervju så får du en helt annan bild av vår verklighet än vad svensk massmedia beskriver.

Här är videon! 21 min. Du kan ställa in svensk text vid behov. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2