Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


  Verkligheten bakom klimathysterin!

Den röda markeringen visar det enda land på Jorden där man blandar in slakteriavfall i fordonsbränslet, vilket gör att fordonen drar mer bränsle, bränslet blir till slem som förstör motorerna, ingen utsläppsminskning av skadliga ämnen sker, men landets befolkning tror att de gör nytta! Slakteriavfall hämtas från många av Jordens nationer, vilket innebär mycket stora onödiga utsläpp via transporterna! Enda orsaken till denna inblandning i bränslet är att politiker har lyckats lura folket enbart för att få in mer skatter, inget annat!

I det flesta nationer på kartan ovan får medborgarna veta att koldioxid, CO2, är den största boven till klimatförändring, vilket är en fullständig lögn! I det lilla landet i det röda strecket är propagandan enorm och den lydiga befolkningen tror till fullo på politiker och miljörörelsens ensidiga  propaganda! Vi ska rädda världen genom att minska CO2. Inget kan dock vara mer fel, CO2 är en livsnödvändig gas, utan CO2 inget liv!

Se denna länk!

Och denna länk!

Lyssna till denna sharlatan, det är ofta han får framträda som "expert" när SR och SVT tar sin uppgift på allvar att vilseleda folket, vilket är deras av politiker beordrade uppgift! Att Rockström inte har kunnade i klimatfrågan är det ingen som ifrågasätter bland makthavare, men vi vet ju sanningen! De verkliga experterna får aldrig medverka i MSM!

FN ska hålla ett toppmöte den 18-19 september i år om Agenda 2030.

S k "experter" har bestämt vad som måste genomföras för att Agenda 2030 målet ska uppnås, se nedan! Vi måste förstå att detta inte är för att "rädda klimatet", utan att överföra den ekonomiska makten i ännu större grad än nu till de rikaste, genom att göra oss, allmänheten, till slavar under globalisterna. Agenda 2030 har inget med att rädda Jorden att göra, bara en mycket orättvis maktfördelning! "Du ska inget äga, men vara lycklig!"

Bara punkten om radikal förändring av de globala livsmedelssystemen säger allt, vi ska tvingas odla mindre för att folket ska svälta ihjäl!

Det finns verkliga experter om klimat och väderförändringar, t ex svenskarna Lennart Bengtsson och Gösta Pettersson, men dessa får aldrig deltaga i debatten, läs deras böcker!


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2