Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Vad är det för värld som nu skapas? Vi kan läsa alltmer om t ex pedofili i positiva ordalag, vuxna som gärna vill att barn sexualiseras redan från 2-årsålder, barn ska lära sig onanera och kladda sexuellt på varandra redan i förskolan (instruktion om detta till skolor och daghem över hela världen från WHO), vuxna män som klär ut sig till överdrivet spacklade fnask och hyrs in av kommuner för att läsa obskyra sagor för små barn på bibliotek. Dessa s k "Drag-Queen" lindar in för barn icke lämpliga könsuttryck i sitt sagoberättande, för att lära barnen att allt är tillåtet.

Barn kidnappas nu vid gränsen till Mexico och förs till koncentrationsläger i Texas, för att sedan lämnas över (säljas?) till rika familjer i USA, för att troligen där bli slavar och kanske nyttjade av pedofiler.

Allt detta sker just nu över stora delar av vår Jord, troligen även i Sverige. Så vad är det för värld som nu skapas? Vem-vilka har gått med på detta?

I följande video får du ta del av vad som händer vid mexikanska gränsen och inlåsningen av barn i stora läger i Texas.

Här är videon!

Du kan ställa in svensk text enligt följande: Klicka på lilla bildrutan längst nere till höger (till vänster om kugghjulet). Nu får du engelsk text. Klicka därefter på kugghjulet och sedan på "Undertexter (engelska)". Klicka på "Översätt automatiskt", skrolla ner och klicka på "Svenska", nu har du svensk text. Klicka på rutan allra längst nere till höger, så får du fullbild (för att gå tillbaka från fullbild, tryck på ESC-tangenten).


Här en mycket "snäll" version av ett par Drag Queen som berättar en saga.

Drag Queen som företeelse började, som så mycket annat bland galenskaper, i USA och eftersom Sverige är USA:s 51 delstat så tog det inte lång tid innan det kom hit. Men vad säger kvinnorna om att bli så överdrivet porträtterade, jag har då aldrig sett en kvinna i sådan utstyrsel!

Vuxna är alltid förebilder för barn, är män i sådan utstyrsel lämpliga som förebild? Vad sätter det för spår i barnens hjärnor?

Men priset på galenskap var när vår överbefälhavare under medverkan i Pridmarschen (!) står och pekar på Prideflaggan och säger att "denna är värd att försvara". Borde inte Sveriges högsta militär i första hand försvara Sverige och peka på den svenska fanan? ÖB får ha vilken läggning han vill, men han är ju faktiskt betald av våra skattepengar och borde väl veta vad det är han ska försvara.

Det första som Pride-folket och HBTQI-rörelsen vill förstöra (upplösa) är familjen! Den bästa tryggheten för ett bestående samhälle är konstellationen mamma-pappa-barn. Inget kan få mig att ändra på den inställningen! Det är bevisat att Pride-folket i större grad är olyckligare än 

"Medelsvensson"! Så här skriver Folkhälsomyndigheten: "Forskning visar att homosexuella, bisexuella, queera och transpersoner har sämre hälsa än övriga befolkningen. Det gäller framför allt psykisk hälsa, i synnerhet för transpersoner och bisexuella kvinnor." 

Se denna länk!

Är det lämpligt att psykiskt sjuka personer ska fostra våra barn med sin "sagoläsning", vore det inte bättre att föräldrar läser sagor för sina barn?


Aida Reva är en ung kvinna och mor som ofta beskriver saker och händelser som de är, utan inlindande av hemskheter i bomull! Här ett avsnitt om hur RFSL påverkar våra barn med sexualisering och förvridna livsuppfattningar.

Se denna video! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2