Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag bara med ett ämne, innehållet är det viktigaste beviset för att WHO är en skurkorganisation vars uppgift är att döda så många Jordmedborgare som möjligt. Du får här fakta om hur Covid-19 planerades många år i förväg, du får här reda på att den s k pandemin var klar att spridas redan 2016 och du förstår därmed varför nationernas regeringar fick order att redan då, 2016, beställa PCR-test i miljoner som förberedelse. Det var ingen slump, allt om denna kommande förkylning var planerad och slutresultatet skulle blir massdöd för medborgarna och jätteinkomster för globalisterna! Betänk att världens regeringar denna månad ska ta beslut om att ge WHO total makt att bestämma all sjukvård och sjukhantering i respective medlemsland, däribland Sverige! Missa inte att se denna video, svensk text (lite ojämt ljud i början):

Här är videon!

Tänk på vilken regering vi har haft, som följde globalisternas råd och köpte hem massor med PCR-tester utan att informera oss svenskar om vad som komma skulle! Vår regering (liksom alla andra nationers regeringar) har gått bakom ryggen på folket i denna sak, liksom i de flesta andra beslut som tas bakom lykta dörrar (NATO, EU-mygel, FN-mygel, WHO-mygel, USA-mygel, klimat-mygel, kontant-mygel, krigs-mygel...), tänk så lurade vi ständigt blir! När ska vi sätta stopp? (Två politiker i varje parti i riksdagen har fått denna länk från mig).


Nu finns det möjlighet att säga nej till globalisternas framfart i denna sak, åtminstone när det gäller Sverige! 1:a december är sista dagen för riksdagen att ta ställning, ja eller nej!

Här en länk med information och med vår möjlighet att säga nej till WHO:s övermakt, alltså ett upprop att skriva under, gör det!


Ord och inga visor! Säg NEJ till myndigheters och andra makthavares galenskaper uppmanar tyska politikern Christine Anderson i ett tal i EU-parlamentet, lyssna på hennes visa rekommendation!

Här är videon!


Politisk Satir (bildtråd) - Sida 242 - Emocore.se


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2