Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Fullständigt galna makthavare, totalt befriade från allt vad empati, förnuft och konsekvenstänkande heter (alltså psykopater), håller nu på med att

skapa skismer mellan stormakterna USA och Ryssland som kan sluta med 

en katastrof för hela mänskligheten. USA, via NATO, använder Ukrainas

folk som spelpjäser för att försöka slå sönder Rysslands militära resurser, de kommer aldrig att lyckas, så varför fortsätta?

Glöm inte att det var USA:s underrättelsetjänst CIA som startade kriget 2014, genom att efter egna masskjutningar på Maidantorget avsätta den demokratiskt valda presidenten och tillsatte en egen marionett. Om detta får vi aldrig se eller höra i svensk media! Ryssland intog Krim direkt efter detta krigs början, för att säkra denna halvö med dess stora ryska militärbas. Kriget fortsatte sedan under alla år tills Ryssland satte in extra militär kraft i februari 2022 i ett försök att få till ett slut på kriget. Putin hade avtal på gång tre gånger med Slem-ensky om eld-upphör, under den första tiden efter invasionen 2022, men NATO förbjöd Slem-ensky att skriva på avtalen, kriget måste fortsätta.

Men under hela tiden får allt fler ryska och Ukrainska soldater och civilbefolkning offra sina liv i detta maktspel! Och vi i Sverige gör allt för att bidraga till att detta vansinne ska fortsätta, genom att skicka vapen och pengar till den korrupta regimen i Ukraina, med nazisten och skådespelaren Slem-ensky i ledningen, som stoppar pengarna i fickan och låter befolkningen förblöda! Varför sätter ingen stopp, hur kan svenska politiker gå med på detta??

Krig är aldrig vackert, krig är aldrig ärofullt, krig är ALDRIG NÖDVÄNDIGT, krig är bara lidande, död, saknad, sorg och fullständig idioti! Yrkesmilitärer, som aldrig själva ställer sig i spetsen för sin armé, utan kör sitt spel från en säker och trygg bunker (kontor, eller bedriver sin tid i Pride-tåget), är bara värda förakt, spott och spe!

Ingen kan sätta ord på denna galenskap bättre än Sabaton, här i den kraftfulla sången "En Livstid i Krig". dra på volymen, se texten och lyssna!

Här är videon! 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2