Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


I dag tar jag med lite blandat, men viktigt! Klimatet och SVT:s fostrande roll handlar det om.

Vi börjar med klimatet, koldioxid (CO2) har jag skrivit mycket om i mina inlägg, det kommer allt fler expertutlåtanden om nyttan med CO2, det är definitivt inte en skadlig gas, utan en helt nödvändig gas för att liv på Jorden ska kunna finnas! Tänk så lurade vi blivit av medias feltolkningar av IPCC:s rapporter. Att en "snorunge" som heter Greta har kunnat få så stor roll i denna bluff är ofattbart!

Att IPCC, FN:s klimatforskargrupp, i sin senaste rapport dementerar att de någonsin har påstått att det råder en klimatkris, det är sant, det har de aldrig påstått (läs gärna själv IPCC:s rapporter, ingenstans påstås det att det råder en klimatkris)! Men media och vissa politiker har medvetet gjort sådana felaktiga tolkningar för att det passar deras agenda. Media är totalt tysta om IPCC:s senaste rapport!

Klimathot används som ett globalt vapen för att kunna införa Agenda 2030, läs och begrunda!

Här är länken!

Om sanningen om CO2 och solens inverkan på Jordens klimat hade fått beskrivas i media hade elbilar, allt högre bensinpriser och en lång rad förödande åtgärder som man planerar och genomför, inte haft en chans att bli accepterade.

Se denna länk!

Värme och CO2 är huvudorsak till all växtlighet på Jorden, att minska på CO2 är detsamma som att ta död på allt levande! Snacka om sjuka beslut av totalt hjärntvättade politiker (att globalisterna vill ha denna utveckling är bara till för att minska Jordens befolkning, att politiker går samma väg bevisar vem som bestämmer).

Se denna länk!

Klaus Schwab:s dotter bekräftar att Pandemin var ett första steg mot ett klimat-lockdowns. "Lättast att hjärntvätta är ungdomar", säger hon.

Se denna länk!


Sveriges Television, SVT, har tagit till sin uppgift att fostra svenska folket att tro på klimatkris och att CO2 är en giftig gas som måste stoppas. Varifrån har denna fullständigt galna order kommit? Från globalisterna? Att lyssna till SVT:s "klimatkorrespondent" Erika Bjerström är som att hamna i sagolandet, där kan man snacka om fantasi och påhittade sagor! Inte ens Greta kan överträffa Erika i klimatlögner! Men hur länge ska detta kunna pågå? Allt fler experter och forskare kullkastar totalt allt tal om CO2 som varande en skadlig gas! Läs t ex den svenska klimatexperten Gösta Petterssons bok "Falskt Alarm", vilken behandlar klimatfrågan ur vetenskaplig aspekt.

Läs denna artikel om SVT!


9 Greta idéer | memes, rolig meme, humor

            Greta har inte förstått att det är chemtrails hon ser i lufthavet....

Jack Werner on Twitter: "Det här caset är ett intressant exempel på hur  opinionsbildning ibland utvecklas i språkförbistringen på ett  landsgränslöst nät. På svenska Facebook har utländska artiklar börjat  cirkulera om att

Jan Ericson �������� Twitter पर: "Som ledamot i Public Service-utredningen  borde jag kanske inte...��....eller?�� Äsch. Kan inte låta bli! Håll till  godo!�� (Kommer från @StegetEfter, härligt elaka satirbilder...)  https://t.co/Q4ABvdk90l" / Twitter

Artur Tevner (arturtevner) - Profile | Pinterest

 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2