Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Mikael Nordfors, denne läkare som var hatad av etablissemanget och andra läkare, dels för att han kunde "reparera" sjuka människor med egna metoder, dels för att han sa sanningar om svensk sjukvård, har lämnat Jordelivet (troligen p g a misskötsel av den egna hälsan)! Här är det historiska talet Mikael höll vid demonstrationen vid Kungsan-31-10-20 om Covidlögnerna. Att detta tal skulle få basuneras ut av MSM var otänkbart, men varför mörkade alla alternativmedia också detta tal?

Här är filmen! 10 min.


Här kan du lyssna till en föreläsning Mikael har hållit på engelska, med PowerPoint-presentation, under titeln: ""Why and How We Must Stop the "Vaccine" Mass-Murder"". Föreläsningen hölls den 4 feb. 2022.

Här är videon! 25 min.


Här kan du finna en stor del av Mikaels samlade utbud. Han har varit mycket aktiv och vi har alla mycket att tacka honom för!

Se denna länk!


Det här är ett mycket bra exempel på hur kriminella myndighetspersoner slingrar sig och visar hur lite de bryr sig om att utföra sitt uppdrag och hur känslokalla dessa psykopater är. (Även Mikael Nordfors syns en kort stund i denna video.) 

Här är länken! 3,5 min. 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2