Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


1993 köpte jag och frugan Ericssons radiofilial i Borås, en filial som jag var chef för sedan 70-talet. Vi döpte vårt företag till Maxicom AB och till skilllnad när vi var ett Ericsson-företag så kunde vi nu sälja, serva och installera allt inom trådlös teknik, alla fabrikat. Vi hade stabila kunder som vi ärvde från Ericssontiden, kommuner, polis, ambulans, räddningstjänst, taxi, åkerier m fl. År 2000 hade vi 12 anställda och verksamheten gick bra! Vi var då Borås största telekomföretag och vi hade stans största butik, sålde mobiler och komradio mm.

Redan år 1993, vårt första egna år, fick jag tillräcklig insyn i vad den trådlösa tekniken ställde till med för människor!

Privatpersoner kom in i butiken och grät, deras mobil hade gått sönder och de hade lagrat all information om släkt och vänner i den, födelsedagar, telefonnummer, bilder på bröllop, barn och barnbarn, allt som var viktigt för dom fanns i mobilen och nu var den trasig! De hade inte tagit någon back-up på innehållet! Om mobilen inte gick att laga så var allt borta för evigt!

Detta tog jag, Kalle Hellberg, lärdom av! Aldrig skulle mitt liv få drabbas av liknande problem, därför skrotade jag min NMT och skaffade aldrig någon ny mobil (som ägare av Borås största telekomföretag kunde jag förse mig med den allra senaste tekniken om jag ville).

Året är nu 2023, jag har inte haft eller använt någon mobil sedan 1993, alltså under 30 år, jag vet inte ens hur man skickar ett SMS eller MMS, jag blir aldrig störd av mobilsamtal och det viktigaste av allt, jag har aldrig saknat en mobil! Ingen av mina kunder, släkt, vänner eller bekanta har någonsin klandrat mig för att jag inte kunnat bli nådd, jag har haft fast telefon hemma och på jobbet och har alltid funnits till hands, om inte direkt så via den fasta telefonens inspelning. Jag vet att det inte finns någon människa som har behov av en mobil, men nästan alla tror det! Hur är det möjligt att allmänheten blivit så lurad?

Lyssna till innehållet i följande länk, det är fler som förstår vad mobilen ställer till med (och då är inte hälsoriskerna med strålning medtagna, något som jag själv har spridit information om i hela landet, hittills på 176 platser med en 4-timmars föreläsning för allmänheten)!

Här är länken!

Vill du veta mer om hälsorisker med trådlös teknik, se avdelningen om strålningsrisker här!


Reutlingen: Ein mysteriöses Straßenschild warnt vor Smartphone-Zombies |  STERN.de


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2