Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Det har varit ganska tyst från mig några dygn, jag har sedan över 14 dygn tillbaka drabbats av en sjukdom som före 2020 kallades för influensa. Sjukdomen försvann fram till nu, men har nu drabbat mig och min familj, så den finns bevisligen fortfarande! Nåja, i dag är jag på benen igen, men trött, lite orkar jag nog skriva om. Trevlig läsning!

Kalle H.


Varför är det så tyst i svensk media om de laboratorier som utvecklat biokemiska vapen i Ukraina? Mellan 11 och 30 sådana lab har ryssarna funnit och flera av dessa har bombats. Erkännanden kommer nu från flera håll om att dessa lab finns och varit mycket aktiva för att för USA:s räkning tillverka massdöd-vapen på kemisk väg. Se denna länk.   Och denna länk.

Det var när Anthony Fauci, chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases, förbjöds av amerikanska grundlagar att sätta upp sådana lab i USA, som Fauci fick snilleblixten att sätta upp sådana lab i Wuhan i Kina och i stor omfattning i Ukraina m fl länder, där inga sådana lagar fanns.

Vad som kommit ut från Wuhuan i Kina vet vi med säkerhet nu, det s k Covid-19 som fördärvat hela Jorden ett par år. Vad som skulle komma ut från Ukrainas m fl länders lab vet vi inte med säkerhet, men att det rört sig om livsfarliga ämnen kan vi nog förstå! Om nu ryssarna har sprängt dessa lab så ska vi vara tacksamma för det (därmed inte sagt att det skulle kosta så många civilas liv i Ukraina).

Sedan början av 2000-talet har Ryssland anklagat USA för att bygga biologiska laboratorier runt Rysslands gränser, för tillverkning av biologiska vapen, men dessa anklagelser har givetvis förnekats. Nu erkänner Pentagon att de bekostat sådana lab i flera länder runt Rysslands gränser. Se denna länk.

Här ytterligare bekräftelse på att USA har sådana lab i Ukraina. Se denna länk!

Mer bevis för att USA bekostat 30 laboratorier för att tillverka biovapen, i Ukraina! Se denna länk.

För alla artiklar på annat språk, högerklicka i texten och klicka på "Överätt till svenska" vid behov.


Här ett annat sätt att se på kriget i Ukraina! Se denna länk.


När hörde du något om detta i MSM? Se denna artikel på svenska.


Man visste allt om pandemin i förväg!

Här en bra artikel av Margareta Skantze


I morgon ska jag delge information om vad WEF och andra maktens folk planerar för oss alla! Nu när plandemin är över kommer nästa chock, syberpandemin! Bered dig på Internetavbrott, strömavbrott, värmeavbrott, vattenavbrott, ytterligare leveranskedjor går sönder, troligen bankkris, ditt bankkonto beslagtas, kontanter förbjuds, ditt hem och dina ägodelar beslagtas........


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2