Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Nyheterna basunerar nu ut om Rysslands ondska hela dagarna och detta sker i alla Västnationer. Det verkar finnas en överenskommelse om att höja Ukraina till skyarna och att dra Ryssland och Putin i smutsen! Men varför och vad är sant?

Här en intervju med den Sydafrikanska journalisten Lara Logan, som varit krigsjournalist i 35 år.

Det hon berättar får aldrig komma fram i svensk media (MSM). När hörde du något om att Ukraina bara timmar innan Ryssland gick in med stor militär styrka den 24 februari stod beredda vid gränsen för att med 150 000 soldater gå in de de båda utbrytarrepublikerna Donetsk och Luhansk i Ukraina, för att slå ner deras utbrytning. Detta stoppade Ryssland!

När hörde du något om de ca 30 laboratorierna i Ukraina som experimenterade med att ta fram biologiska vapen, varav USA nu har erkänt att de stod bakom minst 12 av dessa lab. De laboratorierna finns inte mer, tacka Putin för detta.

Du kan sätta in svensk textremsa i videon, vid behov.

När hörde du något om att Ukrainas militär använder legosoldater och civila som mänskliga sköldar, se denna artikel!

Dagligen matas vi med att kriget i Ukraina startade för en månad sedan, men sanningen är ju att kriget har pågått sedan 2014, försök att få till en rättning i media om denna lögn, det går inte!

Se mer bakgrund om Ukraina och den Khazariska maffian här.


Har du hört ett enda ord om den Khazariska maffian (se vad jag skrev om detta den 25 feb), vars ursprungsland var stor del av Ukraina? Jag har inte hört någonting om detta! Det skulle bli en förklaring som kullkastar all s k fakta som media vill lura i oss, om sanningen om denna maffia kom till allmänhetens öron så skulle inte Sverige kunnat skicka 10 000 pansarskott till Ukraina (ett enda sådant pansarskott kan skrota en hel tanks). Dessa skott ska användas i det svensktillverkade granatgeväret Carl-Gustaf, det gevär Sverige exporterat till massor av nationer, bl a USA och GB, som nu har försett den Ukrainiska militären med detta vapen. Geväret har varit inblandat i de flesta krig i världen de senaste 50 åren. Det svenska geväret kommer till Ukraina från USA och GB, amunition från Sverige!

Här en reklamfilm om detta gevär.


Är centralbankerna på väg att krascha inom kort? Ja, det påstår denna skribent i sin artikel. Ägare till alla centralbanker är den Khasariska maffian vars ledarfamilj är Rothschilds.

"Nu, i Ukraina, kommer det inte att bli värre än det är nu. Ryssarna invaderar inte. Detta är ett intrång. Detta är en polisinsats."

"Denna polisinsats har väldigt, väldigt specifika mål. Det måste rensa ut biolabben, som är ett hot mot det ryska folket och alla andra. Det är för att fånga forskarna och informationen som hölls i dessa biolabb och när de rensar ut biolabben och fånga dem måste de vara väldigt försiktiga så att de inte stör saker, så att de blir ett problem..."

"Så, du kan inte bara blåsa skiten ur dem, eller hur? Och dessutom måste de bli av med alla dessa nazister."

"Nu är de här nazisterna inte som tyska killar. Till och med under andra världskriget var de värsta av de värsta ukrainska nazister. Detta beror på att hela den nazistiska idén kommer från den khazariska maffian och den går långt tillbaka, in på 1800-talet. tillbaka till den tidsperiod då Illuminati, i form av frimurarna, lät Albert Pike göra denna design för de tre världskrigen och sedan pandemin och sedan den globala regeringen och elimineringen av vita människor."

Detta enligt skribenten, läs hela artikeln!

Högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2