Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Ryssland vinner, USA förgör sig själv, Kina tar över makten på Jorden 2025......

Se denna länk!

Högerklicka och klicka på "Översätt till svenska" vid behov!


Om Sverige verkligen vill gå under som nation så snabbt som möjligt, då ska vi gå med i NATO snarast! Detta vet våra politiker mycket väl, men som lydiga marionetter till de verkliga makthavarna är det viktigare för dem att följa order än att bry sig om svenska medborgare! Toppjobb lockar....

Alla partiledare utom V voch S vill nu att Sverige ska söka medlemsskap i NATO, alla är goda medlöpare till den verkliga makten och uttalar bara vad de fått order om. Det är bara socialdemokraterna som försöker inbilla oss att de förordar att Sverige inte ska gå med i NATO, detta trots att vi varit med där i många år! Detta ingår i spelet, jag är övertygad om att sossarna har överenskommelser om samverkan med NATO som är lika stabila som ett verkligt medlemsskap.


I gårdagens inlägg hade jag med Deagels hemsida, den senaste versionen, där planeringen för år 2025 inte fanns med, den togs bort från Internet 2018. Nu har jag hittat versionen från 2017, där alla nationer finns med och du kan se hur planerna för t ex Sverige ser ut enligt Deagel. Vi ska då bli ca 7,2 miljoner medborgare.

Detta ingår i planen!

Lögnerna vi matas med, ett par exempel:

Den ryska aggressionen.....


Är ryska oligarker i maskopi med Klaus Schwab och World Economic Forum och följer Ryssland Agenda 2030 i högre grad än övriga Västvärlden? Eller försöker oligarkerna lura Klaus Schwab att de följer hans utveckligsplaner för att vinna ekonomiska fördelar i affärer med Väst? Att Putin själv är en gullgosse för Klaus Schwab är det ingen tvekan om, Schwab nämner ofta i intervjuer att Putin har gått i Schwabs skola för unga globala ledare. 

Det finns fog för att undra om t ex kriget i Ukraina ingår i ett slags spel som är till för att sysselsätta våra tankar, allt medan utveckligen mot det 

totalitära samhället rasar på i allt högre hastighet bakom kulisserna? Eftersom Jordens befolkning enligt planen ska minska väsentligt, vad spelar då mord på någon miljon Ukrainare och ryssar för roll, i detta spel?

Men det kan också vara så att Putin och oligarkerna kör ett helt annat spel för att lura Schwab och oss i Väst, att Putin i själva verket kommer att gå segrande ur spelet, vilket skulle kunna vara till hjälp att kullkasta hela galenskapen med dessa planerade agendor, vem vet?

Skribenten av denna artikel i ämnet är lika villrådig, vad är det egentligen som gäller? (Högerklicka i texten och klicka sedan på "Översätt till svenska" vid behov).


Humor mitt i all bedrövelse: Nästa år måste vi i Sverige registrera och chippa alla våra katter, har regeringen bestämt (efter ett EU-beslut)! Jag ser det endast som en möjlighet för sossarna att inrätta en ny myndighet och tillsätta en generaldirektör för detta kattregister, det finns troligen fortfarande sossar som inte fått en välbetald maktplats! Detta är bara en ytterligare galenskap från sossarna! Att människor ska chippas eller registreras med QR-kod är fastställt, alla husdjur, kossor, hästar och får är redan registrerade, nu gäller alltså detsamma för katter, när ska möss och råttor registreras?

Meningen är givetvis att kunna belasta oss med ytterligare en skatt! Det finns över en miljon katter i Sverige och dessa ska belastas med en kostnad på 140 kronor per katt, gällande för kattens livstid.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2