Ett företag som kan allt det du behöver veta om modern

kommunikations-teknik.

Fråga oss

-

Vi vet

  

Företaget Kontakt Produkter Strålningsrisker Fyndavdelning Hälsa o Politik


Jag börjar dagen med en covid-19 rapport som visar att 9 av 10 som nu dör av covid-19 är vaccinerade! Med alla ögon riktade på Ryssland och Ukraina släppte Storbritannien i tysthet en vaccinövervakningsrapport som visade att ungefär 80 % till 90 % av covid-fallen, sjukhusinläggningar och dödsfall var vaccinerade. Se denna länk.


Så här skrev jag i slutet på gårdagens inlägg:

Nu när plandemin är över kommer nästa chock, cyberpandemin! Bered dig på Internetavbrott, strömavbrott, värmeavbrott, vattenavbrott, ytterligareleveranskedjor går sönder, troligen bankkris, ditt bankkonto beslagtas, kontanter förbjuds, ditt hem och dina ägodelar beslagtas........

Vilket totalt skulle ändra på allas våra livsbetingelser! Är detta för stora händelser att ta in för allmänheten? En majoritet av medborgarna har inte en aning om vad som är på väg och flertalet vill inget veta! Vilka planer smides av makthavare som medverkar i de stora oftast dolda grupper där vår utveckling bestämms, t ex Bilderberggruppen (1954), Trilateral Commission (TC, 1973), Coucil on Foreign Relations (CFR, 1921), Skull & Bones (1832), Round Table (1927) m fl, har de flesta ingen aning om!   

Här finner du en liten återblick om makten som jag skrev för länge sedan, hur mycket av innehållet visste du något om på 1980-1990-talet?

Utvecklingen går vidare och en betydande maktgrupp har tillkommit som vi inte trodde fanns, för den var mycket hemlig fram till att den byggts upp till kanske den mest betydelsefulla i dag, där en majoritet av världens större företag och dess ledare samt vissa politiker, ingår och "skolas". Gruppen heter World Economic Forum (WEF), bildades 1971, och leds av nazisten Klaus Schwab. Främst politiker av betydelse ingår i denna stiftelse. Medlemsförteckning här.

Medlemsavgift i WEF är ca 446 000 skr och för att få närvara på deras årliga möten är kostnaden ca 190 000 skr per person och år.

Klaus Schwab har skapat en skola (1992) i vilken betydelsefulla unga blivande makthavare utbildas och formas till lydiga marionetter till de verkliga makthavarna (främst de stora bankirhusen)! Skolan heter Young Global Leaders och denna tar in elever som antas kunna bli "nyttiga idioter", lydiga den verkliga makten. Dessa elever finns i de flesta nationer, de ingår efter upp till 5-åriga studier och examen i ledningen i de större företagen och finns även inom politiken. Några av de som gick den första utbildningen 1992 var Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Frankrikes tidigare president Nicolas Sarkozy och Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair samt Österrikes tidigare förbundskansler Sebastian Kurz. 

Kända politiska namn i nutid som skolats av Schwab är t ex Kanadas ledare Trudeao, Frankrikes ledare Macron, Ukrainas ledare Zelenskyj, Nya Zeelands premiärminister Jacina Arderns m fl.

Av svenskar har bland annat DN:s chefredaktör Peter Wolodarski, vår nya statsminister Magdalena Andersson och vår utrikesminister Ann Linde ett mycket nära samarbeten med WEF.

Magdalena Andersson medverkar i två arbetsgrupper inom WEF. Dåvarande finansminister Magdalena Andersson blev medlem i Stewardship Board on Growth and Innovation 2017 och i arbetsgruppen Regional Action Group for Europe and Eurasia (RAG) hösten 2020.

I slutet av 2020 utsågs Andersson till ordförande i Internationella Valutafondens högsta rådgivande organ, IMF-kommittén (IMFC). Hon är den första kvinnan på posten och även en av få svenskar med en hög post inom IMF. Hon nominerades till posten av EU:s finansministrar och tillträdde den 1 januari 2021.

Magdalena Andersson har medverkat som talare på WEF:s årliga möten, se denna inbjudan och tackbrevTackbrevets diarienummer är Fi2019/04138-2, som av "misstag" inte skrevs på tackbrevet, enligt riksdagskansliet. Jag har ej hittat diarienumret på inbjudan ännu.

Utrikesminister Ann Linde är medlem i arbetsgruppen Global Action Group.

Nästan ingen av de som gått utbildningen för unga globala ledare uppger det i sitt CV, och påfallande många har i övrigt väldigt magra meriter. Det tycks som att det faktum att de har gått WEF:s utbildning ger dem en inträdesbiljett till höga positioner. Detta blir tydligt när de personer som gått utbildningen intervjuas och ska svara på frågor som de inte har blivit förberedda på.

Gemensamt för alla ledare som gått Schwabs utbildning är att de under coronapandemin hårt drivit idéerna om lockdown, maskanvändning, massvaccinering och vaccinationspass. Detta gäller även de nämnda svenskarna.

Hur man blir antagen till denna utbildning finner du här!


En kort propagandafilm från World Economic Forum i denna länk.

Visar hur vår Jord överutnyttjas och förstörs av människans framfart.

Vill visa att en "Great Reset" är nödvändig för att rättställa vårt leverne.

Här är planerna för "The Great Reset", sammansatta i tidsordning, läs och begrunda! Vad måste vi göra för att få stopp på galenskaperna?


Vissa tidsangivelser om kommande övervakning:

År 2023, den 24 mars, anser en KTH-utredning och Riksbanken att kontanter i Sverige kan upphöra, anses inte längre ha någon motivation. Sverige är ju alltid först med att lyda makten! I stället ska Riksbanken införa digitala pengar, e-kronor, som ersättning till kontanter. Då blir vi riktigt fast i bankernas och myndigheternas godtycke. Din legitimation ska vara ett "vaccinpass" där en QR-kod beskriver vad just du kan få tillåtelse till i samhället, var du får resa, vilka butiker, apotek, teatrar, festivaler mm du får besöka, hur mycket e-kronor du får disponera (spelar ingen roll om du äger miljoner på ditt konto, banken får konfiskera dina tillgångar om myndigheterna så bestämmer). De kommer att via vaccinpassets QR-kod kunna avläsa allt om dig, vilka sjukdomar du haft, om du har körkort, om du är en god medborgare.....

Om du kommer att vara en fullvärdig medborgare enligt myndigheterna så kanske du t o m får hyra en bil. Dennes färd kartläggs till 100%, vart du åker och när, hur du kör, hastighet och din behandling av bilen, trafiksäkerhet, mm, allt för den stora övervakningens skull! 

Vid år 2024:s utgång ska alla elmätare vara utbytta i hela EU, till s k "smarta elmätare"! Dessa mätare ingår i den totala kontrollen av medborgarna! Via dessa mätare kan "makten" kontrollera allt som rör dig och din familj, när ni vaknar på morgonen, när ni lämnar hemmet, när ni kommer tillbaka framåt kvällen, när ni duschar/badar, ser på TV, kokar kaffe, dammsuger, tvättar, alltså total kontroll av ditt och din familjs liv i hemmet!

För att du ska bli positiv till denna övervakning så får du med en massa 

lull-lull "på köpet". Du kan få ditt kylskåp att meddela dig i mobilen att det är dags att köpa mjölk och smör på hemvägen, du kan via mobilen starta bastun, så den är varm när du kommer hem, du kan kontrollera och justera värmen i huset/lägenheten, tända ytterbelysningen och mycket annat som ingen har bett om.

Men det viktigaste för myndigheter är att kunna stänga av din el när det finns behov av el för industrin, eftersom planeringen för framtiden är att allt som är möjligt ska använda el. Problemet är bara att den planerade elanvändningen vida överstiger tillgången i framtiden, då kan man via fjärrstyrning koppla bort hushållen när viktigare behov finns. Detta innebär att du kanske kan tvätta och dammsuga kl 4 på natten, för på dagen finns ingen ström.


 

 

Vi har allt du kan behöva inom

kommunikation,

produkter och tillbehör.

-

  Köp inte grisen   i säcken, vi har   kunskap för att   ge dig goda råd

zodiac proline m

 

 

 

 

tk2170

gp388

gp340sprc5a2

 

 

 

 

bild4

 

                                         

cagogaqp

 

 

 

 

 

 

 

kenwood_tk7160           

freetalk_flex_01_90 1012

30265_2